سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بررسی تولید آلیاژ نانوساختار مس- تنگستن به روش آلیاژسازی مکانیکی

Publish Year: 1391
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,730

This Paper With 6 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

MININDC02_039

Index date: 7 January 2013

بررسی تولید آلیاژ نانوساختار مس- تنگستن به روش آلیاژسازی مکانیکی abstract

آلیاژهای مس-تنگستن به علت رسانایی خوب مس و پایداری خواص مکانیکی تنگستن در دماهای بالا، دارای کاربردهای منحصر به فردی در صنایع الکتریکی و جوشکاری هستند. از آنجایی که مس و تنگستن هیچ گونه حلالیتی ندارند، آلیاژسازی مکانیکی روشمناسبی برای تولید این آلیاژها می باشد. در این تحقیق مخلوط پودرهای خالص مس و تنگستن با درصدهای وزنی 1 و 6 درصد وزنیتنگستن، در یک آسیاب گلوله سیاره ای و در بازه های زمانی مختلف آسیاب شدند. برای جلوگیری از اکسیداسیون پودرها، آسیاکاری تحت اتمسفر آرگون انجام شد. پودرهای حاصل با میکروسکوپ الکترونی روبشیSEM)و دیفراکتومتر اشعه ایکسXRD) آنالیز شدند. نتایج حاصل از بررسی تصاویرSEM نشان می دهد، مورفولوژی ذرات پودر آسیا شده به صورت ورقه ای است و در ابتدای آسیاکاری درشت شده و سپس در ادامه اندازه ذرات کاهش یافته است. الگوی پراش اشعه ایکس حاکی از انحلال تنگستن در زمینه مسی با افزایش زمان آسیاکاری است. اندازه کریستال ها و کرنش داخلی نیز بر اساس الگوی پراش اشعه ایکس و با معادله ویلیامسون- هال محاسبه شد. نتایج نشان می دهد که اندازه ی کریستالی با افزایش زمان آسیاکاری ریزتر شده و نهایتا به 20 تا 30 نانومتر رسیده است

بررسی تولید آلیاژ نانوساختار مس- تنگستن به روش آلیاژسازی مکانیکی Keywords:

بررسی تولید آلیاژ نانوساختار مس- تنگستن به روش آلیاژسازی مکانیکی authors

مجتبی محمدی احمدآبادی

دانشجوی کارشناسی ارشد شناسایی و انتخاب مواد دانشگاه شهید باهنر کرمان

غلامحسین اکبری

دانشیار بخش مهندسی متالورژی دانشگاه شهید باهنر کرمان

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
I. N. Alam, _ Synthesis and ch aracterization of W-Cu ...
C. Suryanarayana, Mechanical Alloying and Miling, 2004, New York, Marcel ...
T. Raghu, R. Sundaresan, P. Ramakrishnan and T.R. Rama Mohan, ...
C. Suryanarayana and M. Grant Norton, X-ray Difraction: A Practical ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "بررسی تولید آلیاژ نانوساختار مس- تنگستن به روش آلیاژسازی مکانیکی" توسط مجتبی محمدی احمدآبادی، دانشجوی کارشناسی ارشد شناسایی و انتخاب مواد دانشگاه شهید باهنر کرمان؛ غلامحسین اکبری، دانشیار بخش مهندسی متالورژی دانشگاه شهید باهنر کرمان نوشته شده و در سال 1391 پس از تایید کمیته علمی دومین همایش صنایع معدنی پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله آلیاژسازی مکانیکی، مس، تنگستن، آسیاکاری هستند. این مقاله در تاریخ 18 دی 1391 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1730 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که آلیاژهای مس-تنگستن به علت رسانایی خوب مس و پایداری خواص مکانیکی تنگستن در دماهای بالا، دارای کاربردهای منحصر به فردی در صنایع الکتریکی و جوشکاری هستند. از آنجایی که مس و تنگستن هیچ گونه حلالیتی ندارند، آلیاژسازی مکانیکی روشمناسبی برای تولید این آلیاژها می باشد. در این تحقیق مخلوط پودرهای خالص مس و تنگستن با درصدهای وزنی 1 و 6 ... . برای دانلود فایل کامل مقاله بررسی تولید آلیاژ نانوساختار مس- تنگستن به روش آلیاژسازی مکانیکی با 6 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.