سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بررسی تراکم و شناسایی آغازیان و پاروپایان در تالاب انزلی و منطقه مصبی دریای خزر

Publish Year: 1391
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,257

This Paper With 8 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

AQUATIC01_014

Index date: 8 January 2013

بررسی تراکم و شناسایی آغازیان و پاروپایان در تالاب انزلی و منطقه مصبی دریای خزر abstract

تالاب انزلی از جمله زستگاه های مهم ماهیان مهاجر می باشد تخم و لارو بسیاری از ماهیان مهتجر دوران انکوباسیون و رشد خود را در این اکوسیستم می گذارنند.اکثر موجودات زئوپلانکتون به لحاظ اندازه کوچک شان غذای بسیار مناسبی برای بچه ماهیان سوف ،بیگ هد و... هستند و از این رو تراکم آغازیان و پاروپایان دو گروه عمده زءوپلانکتونی در تالاب انزلی منطقه مصبی و دریای خزر به منظور شناسایی جنس های متعلق به این سه منطقه و تعیین تراکم این دو گروه زئوپلانکتونی در این تحقیق مورد بررسی قرار گرفت نمونه برداری از اسفند 1389 تا شهریور 1390 در پنج ایستگاه دریای خزر،مصب، نهنگ روگا، سرخانکل و رودی تالاب غرب به منظور مقایسه تراکم زئوپلانکتون در سه منطقه دریا مصب و تالاب و با شوری آب متفاوت انجام شد نمونه ها توسط تور پلانگتون گیری 30میکرون فیلتر و جهت تجزیه و تحلیل به آزمایشگاه منتقل شدند بیشترین تعداد جنس های مشاهده شده از اغازیان و پاروپایان در منطقه تالابی آب شیرین دیده شد 22 جنس پس از آن منطقه مصبی با 18 جنس و سپس منطقه دریا با 10 جنس زئوپلانکتونی قرار داشت ملاحظه می گردد که با افزایش شوری میزان زئوپلانکتونها کاهش چشمگیری از خود نشان می دهد.

بررسی تراکم و شناسایی آغازیان و پاروپایان در تالاب انزلی و منطقه مصبی دریای خزر Keywords:

بررسی تراکم و شناسایی آغازیان و پاروپایان در تالاب انزلی و منطقه مصبی دریای خزر authors

لیلا لباسچی

دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات،دانشجوی کارشناسی ارشد گروه

مریم شاپوری

دانشگاه آزاد اسلامی واحد سوادکوه،استادیار،گروه منابع طبیعی،سواد کو

مریم فلاحی

پژوهشکده آبزی پروری آبهای داخلی بندر انزلی

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
حسنی ضیابری، ا. 1379. بررسی کیفی هیدروکربن های نفتی در ...
رضوی صیاد، ب. 1378. مقدمه ای بر اکولوژی دریای خزر، ...
Edmonson, W. T., 1959. Freshwater Biology, 2nd edition, Johan Wiley ...
Goldman, C.R. &. Horne, A, 1 9 84 .Limnology. McGraw-Hil ...
Kideys, A.E., , Roohi, A., Eker-Develi, E., Melin, F., Beare, ...
Omori, M. & Ikea, T. 1984. Methode in Marine Zooplankton ...
Rylov, R.V.M. (1963). Fauna of U. S .R. Cra S ...
Sabaneef, P.(1952). Das zooplankton der fulda- Expedition, 1948. Br. limnolflus ...
Sydykov, Zh. S..Golubtsov, S.S., and Kuandykov, B.M., and its coastal ...
Wiliams, L.G. (1966). Dominant planktonic rotifers of major water of ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "بررسی تراکم و شناسایی آغازیان و پاروپایان در تالاب انزلی و منطقه مصبی دریای خزر" توسط لیلا لباسچی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات،دانشجوی کارشناسی ارشد گروه ؛ مریم شاپوری، دانشگاه آزاد اسلامی واحد سوادکوه،استادیار،گروه منابع طبیعی،سواد کو؛ مریم فلاحی، پژوهشکده آبزی پروری آبهای داخلی بندر انزلی نوشته شده و در سال 1391 پس از تایید کمیته علمی همایش ملی پژوهشهای آبزیان و اکوسیستم های آبی پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله دریای خزر،تالاب،مصب،زئوپلانکتون،آغازیان،پاروپایان هستند. این مقاله در تاریخ 19 دی 1391 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1257 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که تالاب انزلی از جمله زستگاه های مهم ماهیان مهاجر می باشد تخم و لارو بسیاری از ماهیان مهتجر دوران انکوباسیون و رشد خود را در این اکوسیستم می گذارنند.اکثر موجودات زئوپلانکتون به لحاظ اندازه کوچک شان غذای بسیار مناسبی برای بچه ماهیان سوف ،بیگ هد و... هستند و از این رو تراکم آغازیان و پاروپایان دو گروه عمده زءوپلانکتونی در ... . برای دانلود فایل کامل مقاله بررسی تراکم و شناسایی آغازیان و پاروپایان در تالاب انزلی و منطقه مصبی دریای خزر با 8 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.