سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

استفاده از روش زمین آماری تحلیل واریوگرام ها در بررسی تغییرات مکانی ناهنجاری گرانشی بوگه در ناحیه زاگرس

Publish Year: 1391
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,968

This Paper With 6 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

SGSI16_363

Index date: 27 January 2013

استفاده از روش زمین آماری تحلیل واریوگرام ها در بررسی تغییرات مکانی ناهنجاری گرانشی بوگه در ناحیه زاگرس abstract

روش های تحلیلی زمین آماری بطور گسترده ای برای بررسی تغییرات مکانی متغیرهای ناحیه ای کاربرد دارند. در این تحقیق الگوی تغییرات مکانی ناهنجاری ثقلی بوگه ایران با استفاده از روش تحلیل واریوگرام ها 0 درجه تقسیم / مورد بررسی قرار گرفته است. به این منظور ناحیه مورد مطالعه به چهارگوش هایی با ابعاد 25 شده و سپس میانگین مقادیر ناهنجاری گرانشی بوگه در چهارگوش ها محاسبه گردید. در ادامه، تغییرات مکانی این متغیر مورد مطالعه قرار گرفت و وابستگی جهتی تغییر پذیری این متغیر با مقایسه نمودارهای واریوگرام تهیه شده در راستاهای مختلف بررسی شد. نتایج حاصل از این تحقیق نشان می دهد تغییرات مکانی ناهنجاری گرانشی در ناحیه زاگرس الگویی کاملاً ناهمسانگرد را نشان می دهد. بر این اساس بیشترین درجه تغییرپذیری این متغیر در راستای تقریبی شمال شرق – جنوب غرب و عمود بر روند کلی پهنه چین خورده زاگرس مشاهده می شود در حالیکه در راستای شمال غرب – جنوب شرق یعنی موازی با روند کمربند زاگرس کمترین درجه تغییرات قابل مشاهده است. این یافته بیانگر آن است که ناهنجاری گرانشی بوگه در زاگرس به عنوان یک متغیر ناحیه ای به شدت تحت کنترل زمین ساخت حاکم بر این ناحیه بوده که با تحلیل زمین آماری این متغیر قابل اثبات است.

استفاده از روش زمین آماری تحلیل واریوگرام ها در بررسی تغییرات مکانی ناهنجاری گرانشی بوگه در ناحیه زاگرس Keywords:

استفاده از روش زمین آماری تحلیل واریوگرام ها در بررسی تغییرات مکانی ناهنجاری گرانشی بوگه در ناحیه زاگرس authors

سید ناصر هاشمی

استادیار دانشکده علوم زمین، دانشگاه دامغان

لیلا عسکری

دانشجوی کارشناسی ارشد تکتونیک، دانشکده علوم زمین، دانشگاه دامغان

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
Alavi, M. (2007) Structures of the Zagros Fold-Thrust Belt in ...
Berberian, M., (1981) Active Faulting and Tectonics of Iran. In: ...
Dehghani, G.A., and Makris, J. (1984) The gravity field and ...
Maus, S. (1999) Variogram analysis of magnetic and gravity data. ...
Naj afi-Alamdari, M, Sedighi, M. and Tabatabaie, S. H. (2009) ...
Webster, R. and Oliver, M. A. (2007) Geostatistics for Environme ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "استفاده از روش زمین آماری تحلیل واریوگرام ها در بررسی تغییرات مکانی ناهنجاری گرانشی بوگه در ناحیه زاگرس" توسط سید ناصر هاشمی، استادیار دانشکده علوم زمین، دانشگاه دامغان؛ لیلا عسکری، دانشجوی کارشناسی ارشد تکتونیک، دانشکده علوم زمین، دانشگاه دامغان نوشته شده و در سال 1391 پس از تایید کمیته علمی شانزدهمین همایش انجمن زمین شناسی ایران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله زمین آمار، زمین ساخت، ناحیه زاگرس، ناهنجاری گرانشی بوگه، تحلیل واریوگرام ها هستند. این مقاله در تاریخ 8 بهمن 1391 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1968 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که روش های تحلیلی زمین آماری بطور گسترده ای برای بررسی تغییرات مکانی متغیرهای ناحیه ای کاربرد دارند. در این تحقیق الگوی تغییرات مکانی ناهنجاری ثقلی بوگه ایران با استفاده از روش تحلیل واریوگرام ها 0 درجه تقسیم / مورد بررسی قرار گرفته است. به این منظور ناحیه مورد مطالعه به چهارگوش هایی با ابعاد 25 شده و سپس میانگین مقادیر ... . برای دانلود فایل کامل مقاله استفاده از روش زمین آماری تحلیل واریوگرام ها در بررسی تغییرات مکانی ناهنجاری گرانشی بوگه در ناحیه زاگرس با 6 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.