سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بهینه سازی مصرف آب و تولید پساب در فرآیندهای پتروشیمیایی

Publish Year: 1382
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,452

متن کامل این Paper منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل Paper (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دانلود نمایند.

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

NEC04_158

Index date: 13 October 2006

بهینه سازی مصرف آب و تولید پساب در فرآیندهای پتروشیمیایی abstract

بیش از دو دهه است که تغییرات اساسی در مورد توجه به محیط پیرامون ما بوجود آمده است وآلودگی به عنوان یک مسئله غیرقابل اجتناب پذیرفته نمی شود . در حال حاضر، افکار عمومی به این سطح از آگاهی رسیده است که اصطلاحات امکان پذیر بوده و برای آن باید بهایی نی ز پردا خته شود . امروزه، کاهش پساب به عنوان یکی از بزرگترین مسائلی که در صنایع فرآیندی با آن مواجه هستیم، مطرح می شود و از آنجائیکه آب یکی از تولید کننده های مهم پساب درفرآیندهاست، توانایی احیاء پساب برای مصرف مجدد آب، گام مهمی است که بسوی کاهش کلی پساب برداشته می شود . پینچ آبی، تکنیکی سیستماتیک جهت آنالیز شبکه های مصرف کننده آب و کاهش هزینه آب در پروسه ها می باشد . این روش از الگوریتم های پیشرفته ای برای تشخیص و بهینه سازی موقعیت های مصرف مجدد آب، احیاء، باز چرخانی و سیستم های تصفیه استفاده می کند . این پایان نامه به بررسی کمینه سازی مصرف آب و تولید پساب در صنایع فرآیندی پتروشیمیایی پرداخته است . در فاز اول، تکنولوژی پینچ آبی به تفصیل شرح داده شده است . سپس با استفاده از این اطلاعات، نرم افزاری به منظور ساده تر کردن انجام محاسبات طراحی شد . با کمک این نرم افزار می توان جداول مورد نیاز جهت تضمین حداقل دبی آب مورد نیاز را به سادگی بدست آورد و با استفاده از نتایج، شبکه مصرف کننده آب را طراحی کرد . هدف فاز دوم پروژه، بررسی دو مورد صنعتی، واحدهای PVC و CA واقع در مجتمع پتروشیمی بندر امام، در جهت کاهش مصرف آب و تولید پساب آنها بوده است . در واحد PVC ، دو مورد آب های نشت بندی و فلاشینگ مورد مطالعه قرار گرفت . تصفیه جزئی و مصرف مجدد این جریان ها سبب شد تا در هزینه آب تازه مورد نیاز برای نشت بندی ٣٧١/٦ میلیون ریال در سال و در بخش فلاشینگ ١٠٦٣/١ میلیون ریال در سال صرفه جویی شود . همچنین در تولید پساب نیز به ترتیب ٥/٥ درصد و ١٤/٥ درصد در موارد نشت بندی و فلاشینگ کاهش مشاهده شد . زمان برگشت سرمایه نیز برای هر دو مورد بسیار کوتاه ومحدود، حدود ٨ الی ٨/٥ ماه، محاسبه گردید . در واحد CA ، با استفاده از نرم افزار نوشته شده، در مصرف آب تازه %٢٦/٦ و در میزان تولید پساب %٧٥ کاهش بدست آمد که این نتیجه با نتایج مطالعات قبلی روی این واحد، ً کاملا مطابقت دارد .

بهینه سازی مصرف آب و تولید پساب در فرآیندهای پتروشیمیایی authors

مقاله فارسی "بهینه سازی مصرف آب و تولید پساب در فرآیندهای پتروشیمیایی" توسط شادی میهن دوست نوشته شده و در سال 1382 پس از تایید کمیته علمی چهارمین همایش ملی انرژی پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله هستند. این مقاله در تاریخ 21 مهر 1385 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1452 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که بیش از دو دهه است که تغییرات اساسی در مورد توجه به محیط پیرامون ما بوجود آمده است وآلودگی به عنوان یک مسئله غیرقابل اجتناب پذیرفته نمی شود . در حال حاضر، افکار عمومی به این سطح از آگاهی رسیده است که اصطلاحات امکان پذیر بوده و برای آن باید بهایی نی ز پردا خته شود . امروزه، کاهش پساب ... . برای دانلود فایل کامل مقاله بهینه سازی مصرف آب و تولید پساب در فرآیندهای پتروشیمیایی با 1 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.