مدلسازی بازاریابی توصیه ای الکترونیکی با تاکید بر رفتار مشتری و بهبود کسب و کار
Publish Year: 1400
نوع سند: مقاله ژورنالی
زبان: Persian
View: 169
This Paper With 21 Page And PDF Format Ready To Download
- Certificate
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
JR_ORMR-11-4_003
تاریخ نمایه سازی: 8 آذر 1402
Abstract:
هدف از این پژوهش مدلسازی بازاریابی توصیه ای الکترونیکی با تاکید بر رفتار مشتری و بهبود کسب و کار است. دراین راستا به شناسایی و بررسی تاثیر عوامل مختلف بر نتایج بازاریابی توصیه ای الکترونیکی و همچنین بررسی اثرهای اجرای موفق این بازاریابی بر رفتار مشتریان و بهبود کسب وکارهای الکترونیکی پرداخته شده است. روش پژوهش، توصیفی پیمایشی از نوع همبستگی است. در مدل مفهومی پژوهش، متغیرهای مستقل تعامل مشتری، کانال بازاریابی توصیه ای، کیفیت پیام و تصویر برند به همراه مولفه های آنها بر اساس مرور ادبیات شناسایی و فرضیه های پژوهش تدوین شده اند. به منظور بررسی اثر مولفه های شناسایی شده بر موفقیت بازاریابی توصیه ای و اعتبار مدل مفهومی پژوهش از ابزار پرسشنامه و نظرهای کاربران سایت های فروش اینترنتی در ایران استفاده شده است. نمونه آماری نیز به دلیل نامحدود بودن جامعه آماری براساس فرمول کوکران ۳۸۴ برآورد شد که به منظور بررسی و ارائه مدل نهایی از رویکرد معادلات ساختاری با نرم افزار PLS Smart استفاده شد. تحلیل آماری داده ها و نتایج پژوهش نشان دهنده آن است که تعامل مشتری، کانال بازاریابی توصیه ای ، کیفیت پیام و تصویر برند تاثیر مثبت و معناداری بر نتایج این نوع از بازاریابی که تغییر رفتار مشتری و بهبود کسب و کار است، دارد.
Keywords:
Electronic Word Of Mouth(EWOM) Marketing , Electronic Businesses , Electronic Commerce , Customer Behavior , Business Improvement. , بازاریابی توصیه ای الکترونیکی , کسب وکارهای الکترونیکی , تجارت الکترونیکی , رفتار مشتری , بهبود کسب و کار.
Authors
الهام رمضانی
PhD Student, Department of Information Technology Management, Faculty of Management, Islamic Azad University, Tehran North Branch, Tehran, Iran.
علی رجب زاده قطری
Professor, Department of Industrial Management, Faculty of Management and Economics, Tarbiat Modares University,Tehran, Iran.
وحید برادران
Associate Professor, Department of Industrial Engineering, Faculty of Engineering, Islamic Azad University, Tehran North Branch, Tehran, Iran.
مریم شعار
Assistant Professor, Department of Industrial Management, Faculty of Management, Islamic Azad University, Tehran North Branch, Tehran, Iran
مراجع و منابع این Paper:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :