سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

تلفیق مطالعات دورسنجی و تکتونیکی جهت شناسایی نقاط مستعد کانی زایی درمعدن سرب و روی اردکان

Publish Year: 1390
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,129

This Paper With 7 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

SMEC08_013

Index date: 22 February 2013

تلفیق مطالعات دورسنجی و تکتونیکی جهت شناسایی نقاط مستعد کانی زایی درمعدن سرب و روی اردکان abstract

ازلحاظ زمین شناسی معدن سرب و روی اردکان درسنگهای آهکی و آهکی ـ دولومیتی قرارگرفته و تیپ کانسار آن از نوع دره می سی سی پی می باشد دراین تیپ کانسار محلولهای هیدروترمال مواد معدنی خود را دردرزه وشکاف گسل ها و شکستگی های موجوددرسنگهای آهکی و آهکی ـ دولومیتی برجای گذاشته که این خود کلید اکتشافی خوبی درشناسایی این تیپ ازکانسار می باشد دراین پروژه بررسی های دورسنجی و تکتونیکی محدوده معدن درکنار هم صورت پذیرفته و نتایج بسیارمفیدی ازنقاط مستعد کانی سازی به ارمغان آورده است.

تلفیق مطالعات دورسنجی و تکتونیکی جهت شناسایی نقاط مستعد کانی زایی درمعدن سرب و روی اردکان Keywords:

تلفیق مطالعات دورسنجی و تکتونیکی جهت شناسایی نقاط مستعد کانی زایی درمعدن سرب و روی اردکان authors

محمدتقی عرب

دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه یزد

احمدرضا مختاری

اعضا هیئت علمیدانشگاه صنعتی اصفهان

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
کریم پور، محمد حسن و سعادت، سعید، (1385)، زمین شناسی ...
فاطمی، سید باقر و رضایی، یوسف، (1389)، مبانی سنجش از ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "تلفیق مطالعات دورسنجی و تکتونیکی جهت شناسایی نقاط مستعد کانی زایی درمعدن سرب و روی اردکان" توسط محمدتقی عرب، دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه یزد؛ احمدرضا مختاری، اعضا هیئت علمیدانشگاه صنعتی اصفهان؛ هوشنگ اسدی هارونی نوشته شده و در سال 1390 پس از تایید کمیته علمی هشتمین کنفرانس دانشجویی مهندسی معدن پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله درزه و شکاف، تیپ دره می سی سی پی، محلول هیدروترمال ، دورسنجی هستند. این مقاله در تاریخ 4 اسفند 1391 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1129 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که ازلحاظ زمین شناسی معدن سرب و روی اردکان درسنگهای آهکی و آهکی ـ دولومیتی قرارگرفته و تیپ کانسار آن از نوع دره می سی سی پی می باشد دراین تیپ کانسار محلولهای هیدروترمال مواد معدنی خود را دردرزه وشکاف گسل ها و شکستگی های موجوددرسنگهای آهکی و آهکی ـ دولومیتی برجای گذاشته که این خود کلید اکتشافی خوبی درشناسایی این ... . برای دانلود فایل کامل مقاله تلفیق مطالعات دورسنجی و تکتونیکی جهت شناسایی نقاط مستعد کانی زایی درمعدن سرب و روی اردکان با 7 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.