بررسی کیفیت آموزش مجازی از دیدگاه دانشجویان دانشکده پرستاری طبس در دوران پاندمی COVID-۱۹ در سال ۱۴۰۰-۱۳۹۹
Publish place: Journal of Nursing Education، Vol: 12، Issue: 5
Publish Year: 1402
Type: Journal paper
Language: Persian
View: 319
This Paper With 12 Page And PDF Format Ready To Download
- Certificate
- I'm the author of the paper
Export:
Document National Code:
JR_JNE-12-5_002
Index date: 30 November 2023
بررسی کیفیت آموزش مجازی از دیدگاه دانشجویان دانشکده پرستاری طبس در دوران پاندمی COVID-۱۹ در سال ۱۴۰۰-۱۳۹۹ abstract
مقدمه: بیماری COVID ۱۹ یک بیماری تنفسی است که اولین بار در ووهان چین شناسایی شد. با گسترش ویروس، سیستم آموزشی با یک بحران کاملا جدید و بزرگ روبرو گردید. بیشتر مدارس از مقاطع ابتدایی تا دانشگاه تعطیل گردیدند. هدف مطالعه بررسی کیفیت آموزش مجازی از دیدگاه دانشجویان دانشکده پرستاری طبس در دوران همه گیری COVID-۱۹ در سال ۱۴۰۰-۱۳۹۹ می باشد.
روش کار: این پژوهش یک مطالعه توصیفی مقطعی است و جامعه آماری کلیه دانشجویان دانشکده پرستاری طبس به تعداد ۱۸۰ دانشجو بود. ابزار اندازه گیری داده ها پرسشنامه محقق ساخته شامل دو بخش: فرم مشخصات دموگرافیک و بخش دوم پرسشنامه بررسی کیفیت آموزش شامل ۵ خرده مقیاس (فناوری و زیرساخت، دسترسی و سهولت، آموزش، ارتباطات و رضایت) و ۳۱ شاخص که یک مقیاس ۶ درجه ای لیکرت شامل کاملا مخالفم نمره ۱ و کاملا موافقم نمره ۶ در نظر گرفته شد. جهت روایی ابزار مطالعه از CVR و CVI استفاده شد سپس پایایی ابزار با استفاده از آلفای کرونباخ محاسبه گردید. تحلیل داده ها نیز با استفاده از نرم افزار SPSS نسخه ۲۲ صورت گرفت. سطح معنی داری کمتر از ۰۵/۰ در نظر گرفته شد.
یافته ها: نمره کل کیفیت آموزش برابر با ۵۶/۳۰ ± ۵۳/۱۰۸ با دامنه ۱۸۶- ۳۱ بود. میانگین کیفیت آموزش به روش مجازی بر اساس طیف لیکرت برابر با ۶۰/۳ با انحراف معیار ۰۱/۱ بود که نشان داد کیفیت آموزش مجازی تقریبا با میانه ابزار (۵/۳) برابر بود. ازنظر میانگین نمره کل کیفیت آموزش از میانه ابزار بالاتر بود.
نتیجه گیری: کیفیت آموزش مجازی در مقطع کاردانی رشته فوریت های پزشکی نسبت به سایر رشته های کارشناسی پرستاری و اتاق عمل در سطح مطلوب گزارش گردیده است. این روش به صورت موثر باعث افزایش دانش و نگرش دانشجویان در زمینه های مختلف گردید.
بررسی کیفیت آموزش مجازی از دیدگاه دانشجویان دانشکده پرستاری طبس در دوران پاندمی COVID-۱۹ در سال ۱۴۰۰-۱۳۹۹ Keywords:
Virtual Education , E-Learning , Nursing , Covid-۱۹ , Students , Quality of Education , آموزش مجازی , آموزش الکترونیک , پرستاری , کووید-۱۹ , دانشجویان , کیفیت آموزش
بررسی کیفیت آموزش مجازی از دیدگاه دانشجویان دانشکده پرستاری طبس در دوران پاندمی COVID-۱۹ در سال ۱۴۰۰-۱۳۹۹ authors
مصطفی عبدالهی
Birjand University of Medical Sciences
نجمه توکل
Isfahan University of Medical Sciences
منصوره توسلی
Tabas Department of Education
ایوب ایار
Birjand University of Medical Sciences
مراجع و منابع این Paper:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :