سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

سنتز نانوذره نقره به روش سبز از قسمت های مختلف زعفران و بررسی آن بر باکتری های مقاوم به آنتی بیوتیک بیمارستانی (آسینتوباکتر بومانی)

Publish Year: 1401
Type: Journal paper
Language: Persian
View: 188

This Paper With 9 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

JR_EAB-11-3_004

Index date: 13 December 2023

سنتز نانوذره نقره به روش سبز از قسمت های مختلف زعفران و بررسی آن بر باکتری های مقاوم به آنتی بیوتیک بیمارستانی (آسینتوباکتر بومانی) abstract

نانوذرات، از جمله نانونقره اثرات ضدمیکروبی در برابر دامنه وسیعی از میکروارگانیسم ها دارند. هدف از این پژوهش بررسی اثر نانونقره به دست آمده از قسمت های مختلف زعفران بر آسینتوباکتر بومانی می باشد. آسینتوباکتر بومانی همواره به عنوان یکی از مهم ترین عفونت های بیمارستانی شناسایی شده است، در این پژوهش کلاله زعفران، پرچم (زرده) و گلبرگ تهیه شدند، فقط پرچم (زرده) و گلبرگ باعث سنتز نانونقره شدند. قطر نانونقره با استفاده از TEM اندازه گیری شد، سپس اثر آن بر روی آسینتوباکتبومانی به روش دیسک، چاهک، MBC و MIC بررسی شد. نتایج مربوط به روش دیسک دیفیوژن و روش انتشار چاهک نشان داد که با افزایش غلظت نانوذرات نقره، قطر هاله عدم رشد باکتری افزایش می یابد. هم چنین میانگین MBC و MIC برای نانونقره حاصل از گلبرگ زعفران به ترتیب ppm ۷۸۱ و ppm۳۹۰ و برای نانونقره حاصل از زرده (پرچم) زعفران به ترتیب ppm ۳۱۲۵ و ppm۱۵۶۲ می باشد. می توان نتیجه گیری کرد که گلبرگ و پرچم زعفران به خوبی یون های نقره را کاهش داده و نانوذرات نقره می کنند. هم چنین نانونقره به دست آمده بر روی آسینتوباکتربومانی اثر کشندگی داشت. با توجه به فراوانی ضایعات زعفران در ایران می تواند گزینه مناسبی برای تولید نانونقره باشد.

سنتز نانوذره نقره به روش سبز از قسمت های مختلف زعفران و بررسی آن بر باکتری های مقاوم به آنتی بیوتیک بیمارستانی (آسینتوباکتر بومانی) Keywords:

آسینتوباکتربومانی , زعفران , مقاومت به آنتی بیوتیک , نانونقره

سنتز نانوذره نقره به روش سبز از قسمت های مختلف زعفران و بررسی آن بر باکتری های مقاوم به آنتی بیوتیک بیمارستانی (آسینتوباکتر بومانی) authors

مصطفی رباط سرپوشی

دانشجوی دکتری، گروه زیست شناسی، دانشگاه پیام نور تهران شرق، ایران

رضا حاجی حسینی

استاد، گروه زیست شناسی، دانشکده علوم پایه، دانشگاه پیام نور تهران، ایران

مجید حلیمی خلیل آباد

استادیار، گروه شیمی، دانشکده علوم پایه و فنی مهندسی، دانشگاه کوثر بجنورد، ایران

غلامرضا بخشی خانکی

استاد، گروه کشاورزی، دانشگاه پیام نور تهران، ایران

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
Abdi-Ali, A.; Hendiani, S.; Mohammadi, P.; Gharavi, S. (۲۰۱۴). Assessment ...
Caballero-Ortega, H.; Pereda-Miranda, R.; Abdullaev, F. I. (۲۰۰۷). HPLC quantification ...
نمایش کامل مراجع