سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

مطالعه آزمایشگاهی میدان فشاردرتخلیه کننده های تحتانی مستغرق

Publish Year: 1391
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 966

This Paper With 9 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

IHC11_012

Index date: 9 March 2013

مطالعه آزمایشگاهی میدان فشاردرتخلیه کننده های تحتانی مستغرق abstract

مکانیزمهای استهلاک انرژی جت خروجی ازت خلیه کننده های تحتانی متنوع می باشد ولی یک ی ازکمترین موارد قابل مشاهده تخلیه جت به داخل حوضچه به صورتی که جت خروجی مستغرق گردد است دراین وضعیت مجرای خروجی تخلیه کننده تحتانی بصورت آزاد عمل ننموده و لذا کاویتاسیون و میدان فشار و هوادهی از مشکلات قابل تصور دراین مجاری خواهد بود اگرچه مطالعات برروی تخلیه کننده های تحتانی بسیار وسیع و با تنوع موضوعی می باشد ولی اطلاعات بسیاراندکی درخصوص علمکرد جت های خروجی از تخلیه کننده ها یمستغرق دردسترس می باشد بنابراین دراین تحقیق مطالعه ازمایشگاهی برروی تخلیه کننده تحتانی قیزقلعه سی و حوضچه پایین دست آن طراحی گردید تا اثراستغراق برروی میدان فشار داخل مجرا مورد ارزیابی قرارگیرد دوهدورودی و دوتراز پایاب استغراق به همراه چهاربازشدگی مختلف دریچه سرویس شرایط را برای مطالعه کلیه پارامترهای موثر برمیدان فشار فراهم آورده که نتایج به شکل نمودارهای ضریب فشار و ضریب نوسانات فشارارایه شده ست

مطالعه آزمایشگاهی میدان فشاردرتخلیه کننده های تحتانی مستغرق Keywords:

مطالعه آزمایشگاهی میدان فشاردرتخلیه کننده های تحتانی مستغرق authors

محمدرضا کاویانپور

دانشیار دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی

عرفان فتاحی

دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی آب

شاهو مولودی

کارشناس مهندسی صنایع

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :

مقاله فارسی "مطالعه آزمایشگاهی میدان فشاردرتخلیه کننده های تحتانی مستغرق" توسط محمدرضا کاویانپور، دانشیار دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی؛ عرفان فتاحی، دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی آب؛ شاهو مولودی، کارشناس مهندسی صنایع؛ سارا کاویانپور نوشته شده و در سال 1391 پس از تایید کمیته علمی یازدهمین کنفرانس هیدرولیک ایران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله تخلیه کننده تحتانی، میدان فشار، نوسانات فشار، جت مستغرق هستند. این مقاله در تاریخ 19 اسفند 1391 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 966 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که مکانیزمهای استهلاک انرژی جت خروجی ازت خلیه کننده های تحتانی متنوع می باشد ولی یک ی ازکمترین موارد قابل مشاهده تخلیه جت به داخل حوضچه به صورتی که جت خروجی مستغرق گردد است دراین وضعیت مجرای خروجی تخلیه کننده تحتانی بصورت آزاد عمل ننموده و لذا کاویتاسیون و میدان فشار و هوادهی از مشکلات قابل تصور دراین مجاری خواهد بود ... . برای دانلود فایل کامل مقاله مطالعه آزمایشگاهی میدان فشاردرتخلیه کننده های تحتانی مستغرق با 9 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.