مخاطرات، محدودیت ها و تمهیدات افزون در مقابله با باج افزارها در زیرساخت های فناوری اطلاعات حوزه سلامت

Publish Year: 1401
نوع سند: مقاله ژورنالی
زبان: Persian
View: 101

This Paper With 7 Page And PDF Format Ready To Download

  • Certificate
  • من نویسنده این مقاله هستم

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این Paper:

شناسه ملی سند علمی:

JR_NKUMS-14-1_010

تاریخ نمایه سازی: 28 دی 1402

Abstract:

مقدمه: حتی قبل از پاندمی کووید ۱۹ یکی از اهداف پرمنفعت برای مهاجمین پشت حملات باج افزاری، دست اندازی به استمرار خدمات در حوزه فناوری اطلاعات سلامت بود. در این پژوهش برای اولین بار ضمن معرفی، با تکیه بر آمار و مدل سازی نشان داده می شود که پیشگیری و مقابله با این حملات در زیرساخت های فناوری اطلاعات حوزه سلامت، دارای اهمیت مضاعف در قیاس با سایر حوزه ها بوده، تاثیر منفی متقابل داشته و در این حوزه نیاز به تمهیدات و اقداماتی متفاوت وجود دارد. روش کار: ابتدا با اتکا بر مرور آمارهای حاصل از ارائه خدمات امدادی در حوزه مقابله با حملات باج افزاری در سطح کشور، پارامترهای اقتصادی حاصل بر مدل های موجود در فضای مساله نگاشت می شود. پس از آن با اعمال داده های حاصل از ارائه خدمات امدادی در حوزه مقابله با حملات باج افزاری در فضای بومی فناوری اطلاعات سلامت، در مدل ایجاد شده، تخمینی از برهم کنش مخاطرات ارائه می گردد. یافته ها: تحلیل اقتصادی-آماری نتایج کمی حاصل از مدلسازی، تخمین و تحلیل روش مند آماری-اقتصادی داده ها گواه بر آن است که مخاطرات ناشی از باج افزارها در زیرساخت های حوزه سلامت می تواند تفاوت هایی بنیادین و تاثیری متقابل با آنچه در سایر حوزه های کاربرد فناوری اطلاعات وجود دارد، داشته باشند. نتیجه گیری: با استدلال ها و نتایج عرضه شده در این پژوهش می توان نیاز به تمهیدات و تدابیر متفاوت در زمینه فناوری اطلاعات حوزه بهداشت و درمان را به اثبات رساند و لزوم سرمایه گذاری و اولویت بندی جدید برای تمهیدات و اقدامات حفاظتی در این عرصه را نمایان نمود.

Authors

مهران گرمه

Assistant Professor University of Bojnord, University of Bojnord, Faculty of Engineering, Central Laboratories Building, APA-UBCERT LAB, Bojnord, Iran

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :