تاثیر سطح دسترسی به اینترنت بر نرخ بیکاری در مدیریت بحران های همه گیری (مورد کووید ۱۹)
Publish place: Management and Development Process، Vol: 36، Issue: 3
Publish Year: 1402
نوع سند: مقاله ژورنالی
زبان: Persian
View: 104
This Paper With 30 Page And PDF Format Ready To Download
- Certificate
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
JR_JMDP-36-3_004
تاریخ نمایه سازی: 10 بهمن 1402
Abstract:
هدف: پژوهش حاضر به دنبال مقایسه اثرات ناشی از دسترسی به اینترنت بر نرخ بیکاری در دو دوره زمانی قبل از بحران همهگیری و بعد از آن است.
طرح پژوهش/ روش شناسی/ رویکرد: روش پژوهش از نوع تحلیل علی است. با تخمین دو مدل رگرسیونی به روش داده های تابلویی برای دوره همه گیری کرونا و سال های پیش از آن، به مقایسه تاثیر شاخص دسترسی به اینترنت در این دو دوره زمانی بر نرخ بیکاری در کشورهای اتحادیه اروپا و منا پرداخته شده است.
یافته ها: افزایش ۱۰ درصدی در سطح دسترسی کاربران به اینترنت در شرایط همه گیری کووید ۱۹ به کاهش ۰/۱ درصدی و در دوره قبل از کرونا تنها به کاهش ۰/۰۴ درصدی در نرخ بیکاری منجر شده است.
ارزش/ اصالت پژوهش: سهم پژوهش حاضر بررسی تاثیر دسترسی به اینترنت بر نرخ بیکاری از جنبه فراهمسازی شرایط دورکاری در قرنطینه های عمومی ناشی از همه گیری کرونا است.
پیشنهادهای اجرایی/ پژوهشی: برای مدیریت بهتر بحران های همه گیری در آینده، سیاستگذاران حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات نباید از درجه اهمیت تاثیر دسترسی به اینترنت بر نرخ بیکاری غافل بمانند. در این راستا دسترسپذیری به اینترنت، مدیریت نحوه حمایت از بنگاه ها، تقویت توان صادراتی و گسترش خدمات دولت الکترونیک به عنوان راهکارهای اجرایی پیشنهاد گردید.
Keywords:
Internet Access Index (IAI) , Unemployment Rate , Management of Pandemic Crises , Labor Market , Panel Data Regression Method. , شاخص دسترسی به اینترنت , نرخ بیکاری , مدیریت بحران های همه گیری , بازار کار , روش رگرسیون داده های تابلوئی.
Authors
مژگان معلمی
Department of Economics, Faculty of Management, Economics and Accounting, Payame Noor University, Tehran, Iran
مهدی فدایی خوراسگانی
Department of Economics, Faculty of Management, Economics and Accounting, Payame Noor University, Tehran, Iran.
مراجع و منابع این Paper:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :