سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

غلبه بر خواب بذر سیکاس به کمک آب گرم و سولفوریک اسید

Publish Year: 1391
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 900

This Paper With 6 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

SADHE01_175

Index date: 18 April 2013

غلبه بر خواب بذر سیکاس به کمک آب گرم و سولفوریک اسید abstract

به منظور بر طرف کردن خواب بیرونی بذر سیکاس ) Cycas revoluta ( و تسهیل تکثیر جنسی این گیاه، آزمایش فاکتوریل در قالب طرح بلوکهای کامل تصادفی با دو فاکتور اسید سولفوریک در 4 سطح 0و10و2 و 20 درصد( و آبگرمدر سه سطح ) 60و80و100 درجه سانتیگراد( در ، در سه سطح ) 00 4 تکرار انجام و شاخصهای سرعت، درصد و ارزش جوانهزنی اندازهگیری شد در بین کلیه تیمارها، بالاترین سرعت جوانهزنی مربوط به تیمار آبگرم 80 درجهی سانتیگراد با171/3روزبیشترین ردصد و ارزش جوانهزنی در تیمار 52 درصد اسید سولفوریک و آب 000 درجه سانتیگراد به ترتیب با 52 درصد و ارزش 44/47مشاهده شد.

غلبه بر خواب بذر سیکاس به کمک آب گرم و سولفوریک اسید Keywords:

غلبه بر خواب بذر سیکاس به کمک آب گرم و سولفوریک اسید authors

محمد زرچینی

عضو باشگاه پژوهشگران جوان دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت

داود هاشم آبادی

استادیار و عضو هیئت علمی گروه باغبانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت

سمیه زرچینی

عضو باشگاه پژوهشگران جوان دانشگاه آزاد اسلامی واحد تفرش

قاسم حاجیان

دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
فتحی، ق. ا. و اسماعیل پور، _ 1379. مواد تنظیم ...
نژادصاحبی، م.، خالقی، ا. و معلمی، ن. ا. 1386. اثرات ...
Barbosa, D., Gealdo, M. O., Alvarenga, M., Matovani, E., and ...
Dehghan, B. and Yuen, C. K. K. H. 1983. Seed ...
Frett, J. J. 1987. Seed germination of Cycas revoluta. J. ...
Hendricks, J. G. 1980. Germination of cycad seed. The Cycas ...
Herron, H. and Clemens, J. 2001. Seed dormancy and germination ...
Muhammad, S. and Amusa, N. A. 2003. Effects of sulphuric ...
-Penez-Garcia, F. and Gonzales Benito, M. E. 2006 Seed germination ...
Salim Azad, M. D., Kumar, P. and Abdul, M. 2009. ...
Smit, G. S. 1978. Seed scarification o speed germination of ...
Witte, W. J. 1977. Storage and germination of Zamia seed. ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "غلبه بر خواب بذر سیکاس به کمک آب گرم و سولفوریک اسید" توسط محمد زرچینی، عضو باشگاه پژوهشگران جوان دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت؛ داود هاشم آبادی، استادیار و عضو هیئت علمی گروه باغبانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت؛ سمیه زرچینی، عضو باشگاه پژوهشگران جوان دانشگاه آزاد اسلامی واحد تفرش؛ قاسم حاجیان، دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت نوشته شده و در سال 1391 پس از تایید کمیته علمی اولین همایش ملی توسعه پایدار کشاورزی ومحیط زیست سالم پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله اسید سولفوریک، جوانهزنی، آبگرم، سیکاس هستند. این مقاله در تاریخ 29 فروردین 1392 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 900 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که به منظور بر طرف کردن خواب بیرونی بذر سیکاس ) Cycas revoluta ( و تسهیل تکثیر جنسی این گیاه، آزمایش فاکتوریل در قالب طرح بلوکهای کامل تصادفی با دو فاکتور اسید سولفوریک در 4 سطح 0و10و2 و 20 درصد( و آبگرمدر سه سطح ) 60و80و100 درجه سانتیگراد( در ، در سه سطح ) 00 4 تکرار انجام و شاخصهای سرعت، ... . برای دانلود فایل کامل مقاله غلبه بر خواب بذر سیکاس به کمک آب گرم و سولفوریک اسید با 6 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.