سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

روش مدلسازی بلوک های اقتصادی یک معدن روباز برای یافتن محدوده نهایی، با کمک الگوریتم کولونی مورچگان

Publish Year: 1391
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,066

This Paper With 7 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

IMT01_050

Index date: 19 April 2013

روش مدلسازی بلوک های اقتصادی یک معدن روباز برای یافتن محدوده نهایی، با کمک الگوریتم کولونی مورچگان abstract

برای تعیین محدوده نهایی معادن، روشهای مختلفی معرفی شده است که هر یک دارای مزیت ها و معایب خاص خود می باشد. در این مقاله برای شروع به کار تعیین کردن این محدوده از روش الگوریتم کولونی مورچگان استفاده شده است. برای این امر در ابتدا نیاز است تا مسئله به صورتی مدلسازی شود که بدون ایجاد تغییرات اساسی در آن به حالتی تبدیل شود که توسط مورچه های مجازی در الگوریتم قابل پیمودن باشد. برای نیل به این هدف پس از بررسی روش عملکرد این الگوریتم، محدودیت های آن بررسی شده، سپس مدلسازی انجام گرفته شرح داده می شود و دوباره محدودیت های ایجاد شده مورد مطالعه و رفع قرار می گیرند. در خاتمه یک مسئله نمون دو بعدی برای حل توسط این ن وع مدلسازی بررسی خواهد شد.

روش مدلسازی بلوک های اقتصادی یک معدن روباز برای یافتن محدوده نهایی، با کمک الگوریتم کولونی مورچگان Keywords:

روش مدلسازی بلوک های اقتصادی یک معدن روباز برای یافتن محدوده نهایی، با کمک الگوریتم کولونی مورچگان authors

علی عظیمی

کارشناس ارشد مهندسی معدن، استخراج از دانشگاه صنعتی شاهرود

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
ظیمی، علی؛ کاکایی، رضا؛ "مدلسازی بلوک‌های اقتصادی یک معدن روباز ...
ظیمی، علی؛ کاکایی، رضا؛ "معرفی یک مکانیزم جدید د بهینه‌سازی ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "روش مدلسازی بلوک های اقتصادی یک معدن روباز برای یافتن محدوده نهایی، با کمک الگوریتم کولونی مورچگان" توسط علی عظیمی، کارشناس ارشد مهندسی معدن، استخراج از دانشگاه صنعتی شاهرود نوشته شده و در سال 1391 پس از تایید کمیته علمی اولین کنفرانس ملی فناوریهای معدنکاری ایران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله الگوریتم کولونی مورچگان، معدن روباز، محدوده بهینه نهایی، مدلسازی، محدودیت هستند. این مقاله در تاریخ 30 فروردین 1392 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1066 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که برای تعیین محدوده نهایی معادن، روشهای مختلفی معرفی شده است که هر یک دارای مزیت ها و معایب خاص خود می باشد. در این مقاله برای شروع به کار تعیین کردن این محدوده از روش الگوریتم کولونی مورچگان استفاده شده است. برای این امر در ابتدا نیاز است تا مسئله به صورتی مدلسازی شود که بدون ایجاد تغییرات اساسی در ... . برای دانلود فایل کامل مقاله روش مدلسازی بلوک های اقتصادی یک معدن روباز برای یافتن محدوده نهایی، با کمک الگوریتم کولونی مورچگان با 7 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.