سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بررسی اهمیت پرداختن به مسائل اجتماعی و اجتماعی شدن دانش آموزان در مدارس و تحلیل رابطه دینداری با فرهنگ و اقتصاد

Publish Year: 1402
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 222

This Paper With 9 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

INCMET05_059

Index date: 28 February 2024

بررسی اهمیت پرداختن به مسائل اجتماعی و اجتماعی شدن دانش آموزان در مدارس و تحلیل رابطه دینداری با فرهنگ و اقتصاد abstract

جامعه پذیری یا اجتماعی شدن، ازنظر لغوی به معنای انطباق و آشناسازی با جامعه است. در جامعه شناسی، این مفهوم به فرایندی اطلاق میشود که در آن، افراد ویژگیهایی کسب میکنند که شایسته عضویت آنها در جامعه است. به عبارت دیگر، جامعه پذیری نوعی فرایند کنش متقابل اجتماعی است که در آن، فرد هنجارها، ارزشها و دیگر عناصر اجتماعی، فرهنگی و سیاسی موجود در گروه یا محیط پیرامون خود را فرا میگیرد، آن را درونی و با شخصیت خود، یگانه میکند. بعد از خانواده، گروه همسالان، دومین عامل جامعه پذیری نامیده میشود. اجتماعی شدن دانش آموزان از جهات زیادی اهمیت دارد که در این مقاله به آنها اشاره شده است. در این زمینه نقش معلمان بسیار حیاتی و اساسی می باشد . با توجه به اهمیت این موضوع، این مطالعه به بررسی مسائل اجتماعی در مدارس و ارتباط دینداری با فرهنگ و اقتصاد پرداخته است.

بررسی اهمیت پرداختن به مسائل اجتماعی و اجتماعی شدن دانش آموزان در مدارس و تحلیل رابطه دینداری با فرهنگ و اقتصاد Keywords:

بررسی اهمیت پرداختن به مسائل اجتماعی و اجتماعی شدن دانش آموزان در مدارس و تحلیل رابطه دینداری با فرهنگ و اقتصاد authors

عارفه هاشمی

دانشجوی مقطع کارشناسی ارشد مدیریت فرهنگی، دانشگاه پیام نور بیرجند

مریم پرکی

فارغالتحصیل مقطع کارشناسی رشته دبیری علوم اجتماعی، دانشگاه فرهنگیان، پردیس امام سجاد بیرجند

مطهره بامری

فارغ التحصیل مقطع کارشناسی رشته دبیری علوم اجتماعی، دانشگاه فرهنگیان، پردیس امام سجاد بیرجند

منوره نجفی

دانشجوی مقطع کارشناسی ارشد رشته جامعه شناسی، دانشگاه پیام نور تهران

مقاله فارسی "بررسی اهمیت پرداختن به مسائل اجتماعی و اجتماعی شدن دانش آموزان در مدارس و تحلیل رابطه دینداری با فرهنگ و اقتصاد" توسط عارفه هاشمی، دانشجوی مقطع کارشناسی ارشد مدیریت فرهنگی، دانشگاه پیام نور بیرجند؛ مریم پرکی، فارغالتحصیل مقطع کارشناسی رشته دبیری علوم اجتماعی، دانشگاه فرهنگیان، پردیس امام سجاد بیرجند؛ مطهره بامری، فارغ التحصیل مقطع کارشناسی رشته دبیری علوم اجتماعی، دانشگاه فرهنگیان، پردیس امام سجاد بیرجند؛ منوره نجفی، دانشجوی مقطع کارشناسی ارشد رشته جامعه شناسی، دانشگاه پیام نور تهران نوشته شده و در سال 1402 پس از تایید کمیته علمی چهارمین کنفرانس بین المللی و پنجمین کنفرانس ملی یافته های نوین در مدیریت، روان شناسی و حسابداری پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله دینداری، اجتماعی شدن، اقتصاد، مدارس هستند. این مقاله در تاریخ 9 اسفند 1402 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 222 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که جامعه پذیری یا اجتماعی شدن، ازنظر لغوی به معنای انطباق و آشناسازی با جامعه است. در جامعه شناسی، این مفهوم به فرایندی اطلاق میشود که در آن، افراد ویژگیهایی کسب میکنند که شایسته عضویت آنها در جامعه است. به عبارت دیگر، جامعه پذیری نوعی فرایند کنش متقابل اجتماعی است که در آن، فرد هنجارها، ارزشها و دیگر عناصر اجتماعی، فرهنگی ... . برای دانلود فایل کامل مقاله بررسی اهمیت پرداختن به مسائل اجتماعی و اجتماعی شدن دانش آموزان در مدارس و تحلیل رابطه دینداری با فرهنگ و اقتصاد با 9 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.