واژگونگی نقش و هویت جنسی ناگزیر و نامفهوم مردانه در آثار منتخب تنسی ویلیامز
Publish place: Language Related Resaerch، Vol: 15، Issue: 3
Publish Year: 1403
نوع سند: مقاله ژورنالی
زبان: Persian
View: 99
نسخه کامل این Paper ارائه نشده است و در دسترس نمی باشد
- Certificate
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
JR_LRR-15-3_002
تاریخ نمایه سازی: 16 اسفند 1402
Abstract:
چکیده:
بررسی سوژه های مذکر در آثار تنسی ویلیامز و نحوه کنش و واکنش آنان به نقشهای اجراگرایانه فرهنگی در جامعه دگرجنسگرا مسئله مورد بررسی در این مقاله می باشد.
هدف از نگارش این مقاله مشاهده و تحلیل نحوه شخصیت پردازی تنسی ویلیامز می باشد که با نمایان ساختن نقش وهویت های جنسی مذکر متنوع، به بررسی واکنش های متفاوت این افراد در رویارویی با استانداردهای از پیش تعیین شده فرهنگ دوجنسیتی پرداخته و تنوع اجراگری آنها را که اغلب منجر به واژگونگی می گردد به نمایش می گذارد.هدف دیگر این پژوهش، تطابق یافته هایی که از خوانش و تحلیل نمایشنامه های ویلیامز بدست آمده، با فرضیه اجراگری جودیت باتلر می باشد.
در بررسی نمایشنامه های تنسی ویلیامز و شخصیتهای مذکر آنها، و استفاده از نظریه جودیت باتلر مبنی بر اجراگری و واژگونگی اجراگرایانه، دست آورد مهمی که حاصل می شود، نمایش نقص نظریه باتلر در توضیح نحوه برخورد فرهنگ دوجنسیتی در ارتباط با فردیت مذکر می باشد. اجراگری هویت های جنسی مذکر و احیانا واژگونگی اجراگرایانه آنها در غالب بسیار متنوعی در آثار ویلیامز به نمایش درآمده اند که از سوی مردان جامعه و همچنین زنان جامعه که نقش غالب را انتخاب کرده و به عنوان نمایندگان ماتریس قدرت درد ارتباط با اعضای مذکر روبرو می شوند در جایگاه ثانویه قرار می گیرند.
واژگان کلیدی: جودیت باتلر- اجراگری- هویت جنسی مردانه- تنسی ویلیامز- تکثیر و تنوع هویت جنسی- درون واژگونی
Keywords:
Performativity , Male gender Proliferation , Judith Butler , Subversion , Tennessee Williams , Interpellation , جودیت باتلر- اجراگری- هویت جنسی مردانه- تنسی ویلیامز- تکثیر و تنوع هویت جنسی- درون واژگونی
Authors
Niloufar Aminpour
Department of English Literature. Faculty of Foreign Languages. Islamic Azad University. Central Tehran Branch. Ph.D Candidate
Jalal Sokhanvar
Department of English Literature, Shahid Beheshti University, Tehran, Iran
Zahra Bordbari
Department of English Literature, Central Tehran Branch, Islamic Azad University, Tehran, Iran
مراجع و منابع این Paper:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :