سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

اثر 12 هفته تمرین استقامتی بر مولکول چسبان بین سلولی sICAM-1(عامل التهاب عروقی) و نیمرخ لیپیدی مردان سالمند

Publish Year: 1390
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 2,179

This Paper With 13 Page And PDF Format Ready To Download

این Paper در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

SSTU06_178

Index date: 3 May 2013

اثر 12 هفته تمرین استقامتی بر مولکول چسبان بین سلولی sICAM-1(عامل التهاب عروقی) و نیمرخ لیپیدی مردان سالمند abstract

هدف این پژوهش مطالعه اثر 12 هفته تمرین استقامتی بر مولکول چسباندن بین سلولی sICAM-1 (عامل التهاب عروقی) و نیمرخ لیپیدی مردان سالمند بود. بدین منظور از بین افراد سالمند داوطلب شرکت در این پژوهش، تعدا 24 نفر به طور تصادفی، به عنوان نمونه انتخاب و به دو گروه کنترل ( n=12) و تجربی ( n=12) تقسیم شدند. برنامه تمرینی به مدت 12 هفته و هفته ای 3 جلسه، با مدت و شدت مشخص (بین 50 تا 75 درصد HRmax) اجرا شد. خونگیری پس از 14 ساعت ناشتایی و 24 ساعت پس از آخرین جلسه تمرین و با شرایط مشابه از هر دو گروه انجام گرفت. برای آنالیز بیوشیمیایی و سنجش مقادیر sICAM-1 از کیت تجاری DiacLone ساخت کشور فرانسه و برای سنجش میزان نیمرخ لیپیدی از کیت های آزمایشگاهی شرکت پارس آزمون توسط دستگاه ElisaReader مدل Hyperion استفاده شد. داده های حاصل با استفاده از آزمون های کولم. گروف- اسمیر نوف، t وابسته و t مستقل در سطح معنی داری α≤0/05 با نرم افزار SPSS15 تجزیه و تحلیل شدند. نتایج این پژوهش نشان داد، 12 هفته تمرین استقامتی کاهش معنی داری در مقادیر (p≤0/05) sICAM-1 شاخص جدید پیشگویی کننده حوادث قلبی و عروقی ایجاد می کند. در حالی که در مقادیر نیمرخ لیپیدی مردان سالمند LDL-C 6TG 6TC) و (HDL-C کاهش معنی داری دیده نشد (p≥0/05). بنابراین، با توجه به کاهش معنی دار شاخص التهابی sICAM-1 در مقابل عدم تغییرات معنی دار نیمرخ لیپیدی در نتیجه تمرین استقامتی، شاید بتوان sICAM-1 را به عنوان شاخصی حساس تر و دقیقتر برای پیشگویی بیماریهای قلبی- عروقی معرفی کرد.

اثر 12 هفته تمرین استقامتی بر مولکول چسبان بین سلولی sICAM-1(عامل التهاب عروقی) و نیمرخ لیپیدی مردان سالمند Keywords:

اثر 12 هفته تمرین استقامتی بر مولکول چسبان بین سلولی sICAM-1(عامل التهاب عروقی) و نیمرخ لیپیدی مردان سالمند authors

علی اکبر مرادی

کارشناس ارشد فیزیولوژی ورزش، دانشگاه علوم و تحقیقات فارس

مهدی مقرنسی

استادیار دانشگاه سیستان و بلوچستان

اسکندر رحیمی

استادیار دانشگاه علوم و تحقیقات فارس

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
ا- جک اج ویلمور، دیویدال. کاستیل. 1388، فیزیولوژی ورزش و ...
دبیدی روشن؛ _ جوادی»، 384، اثر یک دوره تمرین تداوی ...
عالی زاده، نسترن» پزشکی، محمده خرمی زاده، محمدرضاه نوروزی، مهدی، ...
فاکس و متوس .1352). میولوژی ورزش. جلد دوم . مترجم: ...
مقرنی، ‌مهدی، همکا را _ (6 38 _)بررسی تغرات سایتو ...
وجگانی، محمد، 1383، ایمونولوژی، ‌چاپ شم‌:تهران، انتشارات جهاد دانشگاهی ...
Adampoulos, S. J parissis; kroupis &c et. Al. (2001)."physical trainuug ...
Akinoto T, futdate M, Saitoh M, et al.(2002) lacreased plasma ...
Blake ad Ridker(2002): _ _ _ _ _ risk ptediction: ...
Caballero MJ. _ M.(1992). Effects of physical _ _ sex ...
Elaine p. NMotiek PM.(2006). -reactive proteir id atterosclero sis: A ...
Emery CF, Blmetthel JA.(2002) Muscle strength _ capacity u 78-81 ...
Fatoutos IG, Touris S. Leontsiui D, Jamurtas AZ, Sxina M. ...
_ 6 -Goldhatmmer E, Tauclilevitcl _ Maor I, et al.Exercise ...
Hoppr ca , CGtuber MB _ et al(2001). Relationship of ...
King CA, Ha skellwl.yourg DR .Oka Rkstefaick .(1995). Physical long ...
Ridke p.m, Rifai N _ and et. Al.(2002): campaision of ...
witkowsk A M _ (2005): sooluuble ICAM-1: Atacker of wascular ...
Williams P. (1 996).Releation of distance _ _ Coronay heat ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "اثر 12 هفته تمرین استقامتی بر مولکول چسبان بین سلولی sICAM-1(عامل التهاب عروقی) و نیمرخ لیپیدی مردان سالمند" توسط علی اکبر مرادی، کارشناس ارشد فیزیولوژی ورزش، دانشگاه علوم و تحقیقات فارس؛ مهدی مقرنسی، استادیار دانشگاه سیستان و بلوچستان؛ اسکندر رحیمی، استادیار دانشگاه علوم و تحقیقات فارس نوشته شده و در سال 1390 پس از تایید کمیته علمی ششمین همایش ملی دانشجویان تربیت بدنی و علوم ورزشی ایران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله تمرین استقامتی، نیمرخ لیپید، sICAM-1، بیماریهای قلبی-عروقی هستند. این مقاله در تاریخ 13 اردیبهشت 1392 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 2179 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که هدف این پژوهش مطالعه اثر 12 هفته تمرین استقامتی بر مولکول چسباندن بین سلولی sICAM-1 (عامل التهاب عروقی) و نیمرخ لیپیدی مردان سالمند بود. بدین منظور از بین افراد سالمند داوطلب شرکت در این پژوهش، تعدا 24 نفر به طور تصادفی، به عنوان نمونه انتخاب و به دو گروه کنترل ( n=12) و تجربی ( n=12) تقسیم شدند. برنامه تمرینی ... . این مقاله در دسته بندی موضوعی چسب و رزین طبقه بندی شده است. برای دانلود فایل کامل مقاله اثر 12 هفته تمرین استقامتی بر مولکول چسبان بین سلولی sICAM-1(عامل التهاب عروقی) و نیمرخ لیپیدی مردان سالمند با 13 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.