بررسی حملات موشک های دوربرد زمین به زمین عراقی به شهرهای کشور در دوران دفاع مقدس (با تاکید برنقش اقدامات ابداعی پدافندی نیروهای شهربانی استان ایلام)
Publish place: Quarterly of Police Historical Studies، Vol: 10، Issue: 37
Publish Year: 1402
نوع سند: مقاله ژورنالی
زبان: Persian
View: 90
This Paper With 26 Page And PDF Format Ready To Download
- Certificate
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
JR_HIRJRL-10-37_004
تاریخ نمایه سازی: 25 فروردین 1403
Abstract:
سابقه حملات موشکی به کلان شهر های ایران در دوران دفاع مقدس، توسط عراق با استفاده از موشک های دور برد انجام گرفت که با توجه به خسارات وارده، ضرورت اقدامات پدافندی و ابداعی در جهت کاهش اثرات این اقدام احساس گردید. پژوهش حاضر با هدف بررسی حملات موشک های دوربرد زمین به زمین عراقی به شهرهای کشور در دوران دفاع مقدس با تاکید برنقش اقدامات ابداعی پدافندی نیروهای شهربانی استان ایلام انجام شد. این پژوهش در پی پاسخ به این سوال است که اقدمات ابداعی پدافندی نیروهای شهربانی استان ایلام در دوران دفاع مقدس، هنگام حملات موشک های دوربرد عراقی به کلان شهرهای ایران چه بوده است؟این پژوهش از نظر نوع و هدف، کاربردی و از نظر روش در زمره مطالعات اکتشافی است. رویکرد تحلیل این مطالعه، روش استقرایی با بهره برداری از روش کدگذاری است. مشارکت کنندگان این مطالعه را کارکنان شهربانی ایلام تشکیل داده اند که با بهره گیری از روش نمونه گیری گلوله برفی بر اساس اصل اشباع نظری تعداد ۱۰ مصاحبه با مشارکت کنندگان این مطالعه صورت گرفت. داده های مورد نیاز با استفاده از مصاحبه های نیمه ساختاریافته انجام شد که در نهایت به روش داده بنیاد مورد تحلیل قرار گرفت.یافته های تحقیق نشان می دهد؛ اصلی ترین مولفه ها شامل: مقاصد و آرمان های الهی، وحدت فرماندهی و اطلاعات، اقدامات پدافندی، شناسایی و بازخورد موفق آخرین لایه از این فرایند طی شده از سوی نیروهای شهربانی است که نتایج حاصل شده از تحلیل فرایندها نشان داد که مقاصد و آرمان های الهی، وحدت فرماندهی و نظارت، اقدامات پدافندی و اطلاعات به عنوان پیشایندها، همچنین شناسایی و بازخورد موفق نیز به عنوان پسامدهای موفقیت اقدامات ابداعی پدافندی نیروهای شهربانی استان ایلام در دوران دفاع مقدس، بصورت چرخشی، ترکیبی از مجموعه ای از کیفیت ها را به دنبال داشته است.
Keywords:
Authors
فرزاد درویشی
دکتری جامعه شناسی اقتصادی و توسعه و عضو هیات علمی پژوهشگاه علوم انتظامی و مطالعات اجتماعی
علیرضا کولیوند
استادیار و عضو هیات علمی پژوهشگاه علوم انتظامی و مطالعات اجتماعی، تهران
مریم ملکشاهی
دانشجوی دکتری فناوری اطلاعات، دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکز، تهران
مراجع و منابع این Paper:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :