بررسی نیازهای بوم شناسی و میزان ماده موثره گیاه دارویی سیب زمینی ترشی مطالعه موردی: منطقه کجور
Publish place: The 1st national conference on solutions to access sustainable development in agriculture,natural resources and the environment
Publish Year: 1391
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: Persian
View: 1,123
This Paper With 13 Page And PDF Format Ready To Download
- Certificate
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
SDCONF01_0002
تاریخ نمایه سازی: 28 اردیبهشت 1392
Abstract:
تنوع شرایط جغرافیایی در ایران سبب به وجود آمدن گیاهان گوناگون با سرشت های اکولوژیک بسیار متفاوت گردیده است. گونه سیب زمینی ترشی گیاهی است علفی پایا از خانواده افتابگردان Astrraceae است. غده هایی زیر زمینی آن تنها قسمت مورد استفاده گیاه است. اینولین به عنوان ماده موثره این گیاه می باشد و که برای تعیین میزان آن ابتدا اندازه گیری قند کل از روش ارائه شده توسط دوبیوس و همکاران 1956 استفاده می شود سپس قند احیاء اندازه گیری شد؛ پس از محاسبه میزان قند احیای محاسبه شده از میزان قند کل به دست امده کسر و درصد اینولین واقعی محاسبه گردید. نتایج نشان داده که با افزایش ارتفاع میزان ماده موثره کاهش یافت. و بافت خاک از حالت سبک و شنی به سمت رسی تعییر یافته و از طرفی میزان عناصر غذایی در خاک درصد ماده آلی، کربن آلی، فسفر پتاسیم و نیتروژن نیز از پایین دست به بالادست کاسته شده است.
Keywords:
Authors
سیده خدیجه مهدوی
دانشگاه آزاد اسلامی واحد نوراعضای هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد
مراجع و منابع این Paper:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :