نقش آفرینی حسابرسی در کمک به مهار تورم و رشد تولید
Publish place: Motahar Auditing Studies Quarterly، Vol: 2، Issue: 1
Publish Year: 1403
Type: Journal paper
Language: Persian
View: 190
This Paper With 30 Page And PDF Format Ready To Download
- Certificate
- I'm the author of the paper
Export:
Document National Code:
JR_MASJ-2-1_002
Index date: 11 May 2024
نقش آفرینی حسابرسی در کمک به مهار تورم و رشد تولید abstract
کلیه ی اشخاصی که به فعالیت های اقتصادی اشتغال دارند، مانند مدیران، صاحبان موسسات صنعتی و خدماتی، دولت، بانک ها و خریداران جهت اخذ تصمیمات مناسب مالی و اقتصادی، نیاز به اطلاعات صحیح و کامل دارند، باید توجه داشت که صورت حساب تهیه شده توسط حسابرسان ممکن است تصویری مطلوب و کامل از فعالیت های شرکت را به نمایش بگذارد و چنانچه این صورت های مالی استاندارد و دقیق تهیه شود، عاملی اعتمادساز و اطمینان آور برای مدیران و تصمیم گیرندگان خواهد بود. حسابرسی یعنی اظهار نظر فنی و تخصصی نسبت به اسناد، مدارک، دفاتر و اطلاعات مالی توسط شخصی مستقل از مسئولین به صورت بازرسی جستجوگرانه ی مدارک حسابداری و سایر شواهد زیربنایی صورت های مالی می باشد که از راه کسب آگاهی از سیستم کنترل داخلی، بازرسی مدارک، شواهد و دیتاها جمع آوری گردیده و به منظور نمایش وضعیت عملکردی شرکت برای برون رفت از بحران و موانع احتمالی و استمرار مسیر رشد، ارائه می گردد. در پژوهش حاضر، ضمن بررسی شاخص های رشد اقتصادی و آثار تورم بر رشد تولید، به نقش حسابرسی در این دو مقوله پرداخته شده است. این پژوهش به این نتیجه دست یافته است که حسابرسی درست و موثر، نتایج قابل قبولی در رشد تولید و مهار تورم، از طریق شفافیت اطلاعات، پائین آوردن تضاد منافع میان تولیدکنندگان و مصرف کنندگان، جلوگیری از مفاسد اقتصادی و اعتمادسازی مالی را به دنبال خواهد داشت و با ساز و کارهای مدون و استاندارد منطبق با قوانین و مقررات، می تواند در تحقق رشد تولید و کمک به مهار تورم کارساز و تاثیرگذار باشد.
نقش آفرینی حسابرسی در کمک به مهار تورم و رشد تولید Keywords:
نقش آفرینی حسابرسی در کمک به مهار تورم و رشد تولید authors
صمد عزیزنژاد
عضو هیات علمی مرکز پژوهش های مجلس و عضو هیات مدیره بانک ملی ایران ، تهران، ایران.
فاطمه قنبرلو
کارشناس اداره کل حوزه مدیریت بانک ملی ایران و دانشجوی دکترای تخصصی مدیریت مالی، واحد علوم و تحقیقات، دانشگاه آزاد اسلامی، تهران، ایران.
مراجع و منابع این Paper:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :