سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

جایگاه آمایش سرزمین در نظام برنامهریزی کشور

Publish Year: 1391
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,250

This Paper With 7 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

SDCONF01_1173

Index date: 18 May 2013

جایگاه آمایش سرزمین در نظام برنامهریزی کشور abstract

توجه به آمایش سرزمین در دور اخیر در واقع مولود وجود نوعی احساس نیاز به دیدگاههای جامعنگر، دورنگر و راهبردی بود که نه تنها به روابط غیربخشی و بین منطقهای نظر داشته باشد بلکه روابط بخشی منطقهای را نیز با خود داشته باشد. این تفکر را میتوان نوعی تحولدر مختصات فکری نظام برنامهریزی و اجرایی کشور دانست هرچند اهداف و سیاستهای برنامهریزی ملی از جایی به جای دیگر و در زمانهایمختلف متفاوت است اما این سیاستها نوعاً جهت کاستن از شکاف میان مناطق، توزیع مجدد و یا تغییر الگوی رشد جمعیت و فعالیت اقتصادی در فضا، توسعه مناطق مرز منابع و ارتقاء تخصیص منابع میباشد. قانون نیز دولت را مکلف کرده به منظور توزیع متناسب جمعیت و فعالیتها در پهنهسرزمین با هدف استفاده کارآمداز قابلیتهای کشور، سند ملی آمایش را تهیه و به مرحله اجرا در آورد. نظام برنامهریزی کشور با توجه به بیش ازنیم قرن قدمت آن تحولات گوناگونی را تجربه کرده است. در این مقاله سعی شده ضمن اشاره کلی به سابقه آمایش سرزمین در کشور و ضرورتانجام مطالعات آمایش، جایگاه آمایش سرزمین در نظام برنامهریزی کشور مورد بحث قرار گرفته و فرایندهای منطقی برنامهریزی در ارتباط با سطوح مختلف جغرافیایی تحلیل شود

جایگاه آمایش سرزمین در نظام برنامهریزی کشور Keywords:

جایگاه آمایش سرزمین در نظام برنامهریزی کشور authors

شراره اسدی

کارشناس ارشد مدیریت کشاورزی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شوشتر

علی آقایی ملک آبادی

دانشجوی کارشناس ارشد مدیریت کشاورزی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شوشتر

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
. گزارش جهت‌گیری‌های آمایش ملی، (1383) دفتر آمایش و توسعه ...
سازمان برنامه و بودجه استان اصفهان (سابق)، تعاریف، مفاهیم و ...
فولادی، محمد حسن، (1377) مباحثی پیرامون آمایش سرزمین (گزارش منتشر ...
واژه‌نامه تخصصی آمایش استانی، (1385) مرکز ملی آمایش سرزمین، سازمان ...
. فرجی دا احمد، (1371). آمایش سرزمین و توسعه فضایی ...
[.فیروز توفیق، (1385). برنامه‌ریزی در ایران و چم‌اناز آینده آن، ...
مستندات سیاست‌های کلی نظام در آمایش سرزمین، (1384) دفتر دوم؛ ...
.بحثی پیرامون آمایش سرزمین مفاهیم، (136) ضرورت‌ها و سابقه، دفتر ...
.مطالعات طرح پایه آمایش سرزمین، (1379) نظام اسکان و خدمات ...
[.گزارش توجیهی و اصول راهبردهای کلان آمایش سرزمین، (1377) شورای ...
_ تحلیل وضع موجود آمایش سرزمین، (1377). مطالعات نظریه پایه ...
EU Compendium of Spatial Planning Systems and Policies, p.1997 European ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "جایگاه آمایش سرزمین در نظام برنامهریزی کشور" توسط شراره اسدی، کارشناس ارشد مدیریت کشاورزی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شوشتر؛ علی آقایی ملک آبادی، دانشجوی کارشناس ارشد مدیریت کشاورزی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شوشتر نوشته شده و در سال 1391 پس از تایید کمیته علمی اولین کنفرانس ملی راه کارهای دستیابی به توسعه پایدار ( کشاورزی،منابع طبیعی و محیط زیست) پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله آمایش سرزمین، برنامهریزی ، برنامهریزی منطقهای هستند. این مقاله در تاریخ 28 اردیبهشت 1392 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1250 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که توجه به آمایش سرزمین در دور اخیر در واقع مولود وجود نوعی احساس نیاز به دیدگاههای جامعنگر، دورنگر و راهبردی بود که نه تنها به روابط غیربخشی و بین منطقهای نظر داشته باشد بلکه روابط بخشی منطقهای را نیز با خود داشته باشد. این تفکر را میتوان نوعی تحولدر مختصات فکری نظام برنامهریزی و اجرایی کشور دانست هرچند اهداف و ... . برای دانلود فایل کامل مقاله جایگاه آمایش سرزمین در نظام برنامهریزی کشور با 7 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.