سنجش میزان اثربخشی برنامه ها و فعالیت های انجام شده در زمینه اشتغالزایی پایدار (موردمطالعه: اداره کل بهزیستی استان کرمانشاه)

Publish Year: 1402
نوع سند: مقاله ژورنالی
زبان: Persian
View: 68

This Paper With 13 Page And PDF Format Ready To Download

  • Certificate
  • من نویسنده این مقاله هستم

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این Paper:

شناسه ملی سند علمی:

JR_SOWOR-12-3_005

تاریخ نمایه سازی: 22 خرداد 1403

Abstract:

پیشگفتار: یکی از مهمترین وظایف سازمان بهزیستی درزمینه توانمندسازی مددجویان ، فراهم نمودن راه ‎های ایجاد اشتغال است. از طرفی اشتغال معلولین به عنوان مهمترین جامعه هدف این سازمان، یکی از برنامه های اصلی و سیاست های اجتماعی و رفاهی دولت ها به شمار می رود. فرآیند توانمندسازی حرفه ای و شغلی معلولین، جلب اعتماد افراد جامعه به توانایی های معلولین است و در حقیقت این اعتماد نتیجه کلی این فرآیند است. هدف پژوهش حاضر، ارزشیابی و تعیین اثربخشی برنامه ها و فعالیت های اداره کل بهزیستی استان کرمانشاه در راستای ایجاد اشتغال پایدار برای معلولین است.  روش: این پژوهش از روش تحلیل محتوا با رویکرد کیفی انجام شده است. جامعه مورد مطالعه را سه گروه کارشناسان، مدیران و مددجویان تشکیل داده اند. برای جمع آوری اطلاعات از ابزار مصاحبه عمیق استفاده گردید. نمونه های مورد مطالعه به صورت هدفمند انتخاب شدند.  یافته ها: یافته های پژوهش نشان داد که برنامه ریزی متمرکز، پاسخگو نبودن این برنامه ها به نیاز معلولین، تشخیص  مددجویان نیازمند و  انسجام سازمانی در تحلیل گام اول مدل پژوهش و عرضه تسهیلات بر مبنای نیاز، کمبود اعتبارات در تحلیل گام دوم و تبعیض در خدمت دهی، همکاری نامناسب سایر ارگان ها، نظارت نداشتن بر پرداخت وام و مشکلات مالی مددجویان در تحلیل گام سوم، ازجمله عواملی هستند که میزان اثربخشی برنامه ها و فعالیت های اداره بهزیستی را در زمینه اشتغالزایی تحت تاثیر قرار داده است. پی آمد: نتیجه بررسی و تحلیل مطالب و اظهارات کارشناسان، مدیران و مددجویان، نشان می دهد که اثربخشی برنامه ها و فعالیت های اداره کل بهزیستی در خصوص ایجاد اشتغال پایدار در سطح متوسطی قرار دارد.

Authors

مهدی طلایی

Razi University

حدیث رضایی

University of Tehran

فاطمه پروین

Razi University

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
  • Mehdi R, Barani S.(۲۰۲۰) Analysis of the position of technical, ...
  • Karbasi A, Asnashari H, Aghel A. Forecasting agricultural sector employment ...
  • Alavi S.A, Kaboli R.(۲۰۰۲). Employment disabled: A guide to the ...
  • Karbasi A, Asnashari H, Aghel A. Forecasting agricultural sector employment ...
  • Alavi S.A, Kaboli R.(۲۰۰۲). Employment disabled: A guide to the ...
  • نمایش کامل مراجع