برر سی تاثیر کیفیت خدمات الکترونیکی ، ارزش درک شده ، اعتماد به برند و تجربه برند بر قصد استفاده مجدد از خدمات بانکداری موبایلی (مطالعه موردی: مشتریان شعب منتخب بانک ملت شهر کرمان)

Publish Year: 1403
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: Persian
View: 10

This Paper With 16 Page And PDF Format Ready To Download

  • Certificate
  • من نویسنده این مقاله هستم

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این Paper:

شناسه ملی سند علمی:

MLABCONF03_094

تاریخ نمایه سازی: 21 تیر 1403

Abstract:

با توجه به بازار رقابتی بسیاری از بانک ها تلاش می کنند تا بتوانند مشتریانشان را حفظ کنند و مشتریان جدید را جذبنمایند. هدف از این تحقیق بررسی تاثیر کیفیت خدمات الکترونیکی، ارزش درک شده . اعتماد به برند و تجربه برند بر قصداستفاده مجدد از خدمات بانکداری موبایلی بانک ملت شهر کرمان به عنوان عوامل اثر گذار برگزیده و شاخصه های مرتبط با هریک از آنها ارائه شده است .تحقیق حاضر به لحاظ هدف کاربردی است و از لحاظ روش جمع آوری اطلاعات توصیفی از نوععلی می باشد. در این تحقیق از پرسشنامه استفاده شده است. حداقل حجم نمونه بر اساس فرمول کوکران ۳۸۴ نفر تعیینشد که در این پژوهش داده ها از ۳۹۳ نفر از مشتریان شعب بانک ملت در شهر کرمان، به عنوان نمونه جمع آوری و تحلیلشد. برای تجزیه و تحلیل داده ها و استنباط های آماری از نرم افزارهای آماری SPSS و SMART PLS بهره گرفته شدهاست .بعد از تجزیه و تحلیل متغیرهای این پژوهش نتایج پژوهش نشان داد که ۱- تجربه برند بر قصد استفاده مجدد از خدماتبانکداری موبایلی در بین مشتریان بانک ملت با ضریب مسیر (بتا) برابر ۰/۵۲۵ تاثیر گذار می باشند۲ - کیفیت خدماتالکترونیکی بر قصد استفاده مجدد از خدمات بانکداری موبایلی مشتریان بانک ملت با ضریب مسیر (بتا) برابر ۰/۴۳۶ تاثیر گذارمی باشند۲ - ارزش درک شده بانک ملت بر قصد استفاده مجدد از خدمات بانکداری موبایلی مشتریان بانک ملت با ضریبمسیر (بتا) برابر ۰/۴۵۹ تااثیر گذار می باشند ۴- اعتماد به برند بر قصد استفاده مجدد از خدمات بانکداری موبایلی مشتریانبانک ملت با ضریب مسیر (بتا) برابر ۰/۶۰۱ تاثیر گذار می باشند.

Keywords:

کیفیت خدمات الکترونیکی , ارزش درک شده , اعتماد به برند , تجربه برند , قصد استفاده مجدد از خدمات بانکداری موبایلی بانک ملت

Authors

مهتاب رحمانی

دانش آموخته کارشناسی ارشد مدیریت بازرگانی، موسسه آموزش عالی مهر کرمان، کرمان، ایران

سعید ده یادگاری

استادیار گروه مدیریت، دانشکده مدیریت و اقتصاد، دانشگاه شهید باهنر کرمان ، کرمان ، ایران

سحر کمالی

دانش آموخته کارشناسی ارشد مدیریت بازرگانی، موسسه آموزش عالی مهر کرمان، کرمان، ایران

افسانه اشرف زاده افشار

دانشجوی دکتری مدیریت بازرگانی، دانشکده اقتصاد، مدیریت و حسابداری، دانشگاه یزد، یزد، ایران