سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

طراحی و ساخت سخت افزار رله دیستانس میکروپروسسوری

Publish Year: 1384
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 2,674

This Paper With 9 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

PSC20_020

Index date: 29 November 2006

طراحی و ساخت سخت افزار رله دیستانس میکروپروسسوری abstract

در این مقاله نحوة طراحی و ساخت سخت افزار یک رلة دیستانس میکروپروسسوری توصیف خواهد شد . رلة مورد بحث شامل سه بخش اساسی، مینیمم سیستم، دستیابی اطلاعات و ورودی _ خروجی می باشد که هر یک برروی یک کارت مجزا نصب شده و توسط Slot هایی برروی یکBack Plane قرار گرفته و با یکدیگر مرتبط شده اند . در کارت مینیمم سیستم امکان ارتباط سریال با کامپیوتر، ارتباط با صفحه کلید و صفحه نمایش در نظر گرفته شده است . با در نظر گرفتن Watch-Dog-Timer در سخت افزار قابلیت اطمینان سیستم به نحو مناسبی افزایش یافته است . کارت دستیابی اطلاعات شامل عناصری ازقبیل مبدل آنالوگ به دیجیتال، مالتی پلکسر و فیلتر های آنالوگ قابل تنظیم می باشد . در این کارت چهار ورودی جریان و سه ورودی ولتاژ در نظر گرفته شده است . کارت ورودی _ خروجی نیز شامل تعداد مناسب ورودی و خروجی می باشد که امکان ارسال فرمانها به محلهای دیگر یا دریافت سیگنالهای کنترلی از محلها و وسایل حفاظتی دیگر به رله را میسر می سازد . توسط سخت افزار ساخته شده می توان الگوریتم ها و طرح های مختلف حفاظت خطوط انتقال را مورد بررسی و مقایسه قرار داد .

طراحی و ساخت سخت افزار رله دیستانس میکروپروسسوری Keywords:

طراحی و ساخت سخت افزار رله دیستانس میکروپروسسوری authors

حسن خراشادی زاده

قطب علمی کنترل و پردازش هوشمند گروه مهندسی برق و کامپیوتر - دانشکده فن

مجید صنایع پسند

قطب علمی کنترل و پردازش هوشمند گروه مهندسی برق و کامپیوتر - دانشکده فن

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
خراشادی زاده ح. "حفاظت دیستانس خطوط انتقال انرژی با استفاده ...
?Protective Relays Application Guide', GEC Me asurement, 1987. ...
A.G. Phadke and J. S. Thorp "Computer Relaying for Power ...
A. T. Johns and S. Salman, «Digital Protection for Power ...
M. S. Sachdev, coordinator, ، ،Advanc ements in Microproc essor ...
M. S anaye-Pasand and O. P. Malik, ، 'Imp lementation ...
M. S anaye-Pasand, H. Khora shadi-Zadeh and O. P. Malik, ...
TMS320C25 User's Guide, Texas Instruments Inc., Houston, TX, 1992. ...
TMS320C25 Instruction Set Manual, Texas Instruments Inc., Houston, TX, 1992. ...
Wai-Kai Chen, ،Passive and Active Filters', John Wiley & Sons, ...
B. Williams, ، Electronic Filter Design Handbook?*, Mc Graw-Hill, 1981. ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "طراحی و ساخت سخت افزار رله دیستانس میکروپروسسوری" توسط حسن خراشادی زاده، قطب علمی کنترل و پردازش هوشمند گروه مهندسی برق و کامپیوتر - دانشکده فن؛ مجید صنایع پسند، قطب علمی کنترل و پردازش هوشمند گروه مهندسی برق و کامپیوتر - دانشکده فن نوشته شده و در سال 1384 پس از تایید کمیته علمی بیستمین کنفرانس بین المللی برق پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله رله دیستانس، رله های دیجیتالی، سخت افزار هستند. این مقاله در تاریخ 8 آذر 1385 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 2674 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که در این مقاله نحوة طراحی و ساخت سخت افزار یک رلة دیستانس میکروپروسسوری توصیف خواهد شد . رلة مورد بحث شامل سه بخش اساسی، مینیمم سیستم، دستیابی اطلاعات و ورودی _ خروجی می باشد که هر یک برروی یک کارت مجزا نصب شده و توسط Slot هایی برروی یکBack Plane قرار گرفته و با یکدیگر مرتبط شده اند . در ... . برای دانلود فایل کامل مقاله طراحی و ساخت سخت افزار رله دیستانس میکروپروسسوری با 9 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.