اثر بخشی برنامه کاربردی «کاگنو ژن» بر مهارت های ارتباطی در میان دانشجویان
Publish place: Journal of Health & Biomedical Informatics، Vol: 9، Issue: 3
Publish Year: 1401
Type: Journal paper
Language: Persian
View: 85
This Paper With 10 Page And PDF Format Ready To Download
- Certificate
- I'm the author of the paper
Export:
Document National Code:
JR_JHBMI-9-3_004
Index date: 29 July 2024
اثر بخشی برنامه کاربردی «کاگنو ژن» بر مهارت های ارتباطی در میان دانشجویان abstract
مقدمه: در دنیای امروزی مفهوم مراقبت سلامت روان الکترونیکی مطرح است که به کمک آن مراقبت ها، مهارت ها دیگر محدود به موقعیت زمانی و مکانی افراد نمی باشد و افراد نیازمند به مراقبت روانی می توانند با دریافت و نصب برنامه های کاربردی (اپلیکیشن) روی تلفن همراه از این خدمات بهره مند شوند. نرم افزار کاربردی کاگنو ژن (Cognogene) برای ارائه خدمات سلامت روان الکترونیکی در بستر تلفن های هوشمند به وجود آمده است. این پژوهش با هدف بررسی اثر بخشی برنامه کاربردی «کاگنو ژن» بر مهارت های ارتباطی در میان دانشجویان انجام شد.
روش: جامعه آماری این پژوهش ۱۰۴ دانشجوی شاغل به تحصیل دانشگاه تهران در نیمسال اول سال تحصیلی ۱۴۰۱-۱۴۰۰ در نظر گرفته شد. تعداد ۵۲ نفر در گروه آزمایش و ۵۲ نفر در گروه کنترل به صورت تصادفی انتخاب شدند. گروه آزمایش، آموزش الکترونیکی (شامل ویدئوکلیپ ها، تمرین روزانه، برنامه های انگیزشی) را در ۲۱ جلسه دریافت کردند و گروه کنترل مداخله ای دریافت نکرد. برای جمع آوری داده ها، از پرسشنامه مهارت های ارتباطی کوئین دام در دو مرحله پیشآزمون و پسآزمون استفاده شد. داده ها با استفاده از روش تحلیل واریانس یک طرفه تحلیل شدند.
نتایج: یافته ها نشان داد که مداخله صورت گرفته باعث ایجاد تفاوتی معنادار در میانگین همه شاخص های مورد پژوهش مهارت های ارتباطی به جزء شاخص های «دریافت و ارسال پیام» و «کنترل عاطفی» گردیده است.
نتیجه گیری: آموزش از طریق برنامه کاربردی «کاگنو ژن» می تواند به عنوان مکمل همراه سایر روش های آموزشی دیگر برای بهبود مهارت های ارتباطی استفاده گردد.
اثر بخشی برنامه کاربردی «کاگنو ژن» بر مهارت های ارتباطی در میان دانشجویان Keywords:
اثر بخشی برنامه کاربردی «کاگنو ژن» بر مهارت های ارتباطی در میان دانشجویان authors
سید مصطفی حسینی
PhD in Molecular Genetics, Human Genetics Research Center, Baqiyatallah University of Medical Sciences, Tehran, Iran
سمیه برجعلی لو
PhD and Post-doctorate in Psychology, Assistant Professor, Department of Psychology, Shahid Behashti University, Tehran, Iran
مراجع و منابع این Paper:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :