توسعه سیستم پزشکی از راه دور در دوران شیوع بیماری های اپیدمی با استفاده از شبکه اجتماعی مجازی
Publish place: Journal of Health & Biomedical Informatics، Vol: 8، Issue: 4
Publish Year: 1400
نوع سند: مقاله ژورنالی
زبان: Persian
View: 65
This Paper With 19 Page And PDF Format Ready To Download
- Certificate
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
JR_JHBMI-8-4_003
تاریخ نمایه سازی: 9 مرداد 1403
Abstract:
مقدمه: بحران شیوع کووید ۱۹ در سال ۲۰۱۹ فصل جدیدی را جهت توسعه سیستم های ارتباطی مجازی ایجاد نمود. شبکه های اجتماعی را می توان یکی از موفق ترین ابزار های حوزه فناوری اطلاعات نامید که همواره نقش مهمی در شرایط رخ داده شده به دوش می کشید. در دسترس بودن، هزینه پایین، اعتماد پذیری بالا، محبوبیت و توسعه پذیری از جمله ویژگی های شاخص در این حوزه می باشد که می تواند نقش به سزایی جهت رشد بستر پزشکی از راه دور داشته باشد.
روش: در این پژوهش با توسعه نرم افزار به روش چابک ، چرخه جدیدی در سیستم پزشکی از راه دور مبتنی بر شبکه اجتماعی مجازی توسعه داده شده است که فرآیند های پیشگیری، شناسایی، تشخیص و درمان را با استفاده از شبکه اجتماعی به همراه بستر ربات ساز جهت توسعه پذیری آسان به راحتی پیگیری نمود.
نتایج: با توجه به تاثیرات رویدادهایی مانند همه گیری کووید-۱۹، بسترهای شبکه های اجتماعی به دلیل در دسترس بودن، می توانند به عنوان ابزاری کاربردی برای غربالگری، پیشگیری، درمان و درمان مورد استفاده قرار گیرند. برای کاهش بار روانی جامعه در شرایط حاد و خاص، می توان این پلتفرم ها را به عنوان راهبردی برای درمان مجازی توسط کارکنان مراقبت های بهداشتی اتخاذ کرد.
نتیجه گیری: یکی از مزیت های شبکه های اجتماعی امکان ایجاد بستر های پیام رسانی و توسعه ربات های تعاملی است. این روش سادگی توسعه و هزینه پایین دارد، لذا می توان با بهره گیری از امکان پزشکی از راه دور بر بستر شبکه های اجتماعی پیام رسان ارتباطی پویا با کاربران ایجاد نمود.
Keywords:
Covid-۱۹ , Social Network , Telemedicine , Social Network Robot , کووید ۱۹ , شبکه اجتماعی , پزشکی از راه دور , ربات شبکه اجتماعی
Authors
ارشیا بادی
PhD in Electrical Engineering, Researcher, Institute of Applied Intelligent Systems, University of Tehran
فرهاد رهبر
PhD in Economics, Professor, Faculty of Economics, University of Tehran, Tehran, Iran
مراجع و منابع این Paper:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :