تاثیر تقویت کننده پودر تالک برروی خواص مکانیکی آلیاژ آلومینیوم

Publish Year: 1402
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: Persian
View: 75

This Paper With 15 Page And PDF Format Ready To Download

  • Certificate
  • من نویسنده این مقاله هستم

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این Paper:

شناسه ملی سند علمی:

MMMC09_007

تاریخ نمایه سازی: 15 مرداد 1403

Abstract:

در این پژوهش تلاش شده تا تاثیر افزودن پودر تالک در ترکیب با آلیاژ آلومینیوم در درصدهای مختلف بررسی شود.در ابتدا آنچه که مشخص است عدم ذوب پودر تالک در آلومینیوم مذاب است چرا دمای ذوب آلومینیوم در حدود ۶۶۰ درجه سانتی گراد است و دمای ذوب پودر تالک بیش از ۱۲۰۰ درجه است؛ بنابراین در روش ریخته گری برای ساخت این قالب باید پودر تالک را با قاشقی از جنس آلومینیوم مذاب شده داشته باشیم تا پودر تالک را پس از افزودن هم بزنیم. شایان ذکر است قاشق یاد شده در این بخش حتما در مواد مذاب تاحدی حل خواهد شد پس هم میزان در دصد وزنی آن را باید محاسبه کرد و هم میزانی پودر تالکی که به آن می افزاییم. بر اساس نتایج به دست آمده در این مطالعه آنچه که مشخص است پودر تالکبه دلیل دمای ذوب بالاتر از الومینیوم در این فلز حل نمی شود و برای نتیجه گیری بهتر ابتدا باید بدانیم که فرآینده ساخت آلیاژی با آلومینیوم و پودر تالک با پودر تالک را با قاشقی از جنس الومینیوم به صورت دستی و یکنواخت پخش کنیم. نکته دیگر اینکه براساس نتایج تست خستگی، کشش و سایش در مجموع با افزایش میزان پودر تالک استحکام مکانیکی این الیاژ کاهش می یابد اما در تست سایش ذرات تالک از بین ذرات آلومینیوم جدا شده و بین الومینیوم و جسم سایش گر قرار میگیرند و باعث کاهش سایش میشوند از طرفی دما نیز در تست های مشابه بدون پودر تالک بالاتر است و سختی الیاژهای دارای پودر تالک مطمئنا کمتر خواهد بود.

Authors

مهراد کوکبی

کارشناسی ارشد مهندسی مکانیک، دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکزی، خیابان اشرفی اصفهانی، بالاتر از میدان پونک، بلوار امام حسن مجتبی (ع)

حسین ترابیان

استادیار دانشکده مهندسی مکانیک، دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکزی، خیابان اشرفی اصفهانی، بالاتر از میدان پونک، بلوار امام حسن مجتبی (ع)