تاثیر بازی وارسازی بر وفاداری مصرف کننده با توجه به نقش میانجی نگرش نسبت به برند و قصد درگیری
Publish Year: 1402
نوع سند: مقاله ژورنالی
زبان: Persian
View: 81
This Paper With 31 Page And PDF Format Ready To Download
- Certificate
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
JR_JNAMM-2-2_012
تاریخ نمایه سازی: 17 مرداد 1403
Abstract:
هدف: در این پژوهش هدف اصلی بررسی تاثیر بازی وارسازی بر وفاداری مصرف کننده با توجه به نقش میانجی نگرش نسبت به برند و قصد درگیری می باشد.روش: از لحاظ روش جمع آوری داده ها، این پژوهش توصیفی از نوع پیمایشی است و از نظر هدف نیز کاربردی است. جامعه آماری پژوهش حاضر، مشتریان و خریداران ایرانی سراسر کشور، فروشگاه اینترنتی دیجی کالا می باشد. روش نمونه گیری، نمونه گیری در دسترس است. ابزار رایج پرسشنامه(آنلاین)، ابزار اصلی برای جمع آوری داده های این پژوهش است. در طرف دیگر برای ارزیابی پایایی پژوهش از ضریب آلفای کرونباخ و پایایی ترکیبی استفاده شده است. از آزمون سوبل نیز برای سنجش معناداری تاثیر متغیر میانجی استفاده می شود. همچنین داده های پژوهش در قالب مدل سازی معادله های ساختاری مبتنی بر روش حداقل مربعات جزئی و با استفاده از نرم افزار Amos تحلیل می شود.یافته ها: این مدل که شامل تاثیر مستقیم بازی وارسازی بر وفاداری مصرف کننده و همچنین تاثیر بازی وارسازی از طریق میانجی گری نگرش نسبت به برند و قصد درگیری بر وفاداری مصرف کننده بود، مولفه های آن مورد آزمون قرار گرفت. همچنین در ارزیابی بخش ساختاری مدل بین سازه های درون زا و برون زا ارتباط قوی برخوردار است و مدل کلی پژوهش از برازش مطلوبی برخوردار است.نتیجه گیری: پس از تجزیه و تحلیل اطلاعات مشخص شد که بازی وارسازی (سودمندی درک شده، درک سهولت استفاده، اثر اجتماعی درک شده، لذت درک شده) از طریق متغیر میانجی نگرش نسبت به برند و قصد درگیری، به طور مستقیم و غیر مستقیم بر وفاداری مصرف کننده تاثیر مثبت و معناداری دارد.
Keywords:
Authors
میلاد قنبری
Ph.D. student in future studies, Faculty and Research Institute of Hazrat ValiAsr(A.S), Imam Hossein(A.S) Comprehensive University, Tehran, Iran
زهره دهدشتی
Professor, Faculty of Business Administration, Management & Accounting, Allame Tabataba’i University,Tehran, Iran
مراجع و منابع این Paper:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :