موانع ورود استراتژیک به صنعت بانکداری دیجیتال در ایران
Publish Year: 1402
نوع سند: مقاله ژورنالی
زبان: Persian
View: 81
This Paper With 8 Page And PDF Format Ready To Download
- Certificate
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
JR_JNAMM-2-1_010
تاریخ نمایه سازی: 17 مرداد 1403
Abstract:
تحول دیجیتال در سال های اخیر بسیاری از صنایع را دگرگون ساخته است. از پیامدهای تحول دیجیتال می توان به تغییر ساختارها، رویه ها و فرآیندها اشاره کرد. موج تحول دیجیتال صنعت بانکداری را نیز دچار تغییرات اساسی نموده است. بانکداری دیجیتال به ارائه خدمات بانکی بر بستر فناوری های دیجیتال گفته می شود. صنعت بانکداری ایران در سال های اخیر به سمت خدمات دیجیتال روی آورده است و می توان این صنعت را یکی از صنایع پیشرو در کشور دانست. با این حال موانع ورود استراتژیکی در راه بانک ها برای پیوستن به موج تحول دیجیتال وجود دارد و بعضا آن ها را از پیوستن به این موج باز می دارد. پژوهش حاضر با استفاده از روش فراترکیب موانع ورود استراتژیک به صنعت بانکداری دیجیتال در ایران را بررسی می کند. این پژوهش در یک بازه ده سال از سال ۱۳۹۱ تا ۱۴۰۱ پژوهش های صورت گرفته در این حوزه را بررسی و مهمترین موانع ورود استراتژیک به صنعت بانکداری دیجیتال را استخراج نموده است. بررسی پژوهش ها نشان می دهد که موانع ورود استراتژیک به صنعت بانکداری دیجیتال در ایران به دو دسته کلی «درونی» و «بیرونی» تقسیم شده و عواملی نظیر: موانع فرهنگی، مدیریتیف فناوری، مالی، سیاسی-حقوقی و مهارتی در بر آن اثرگذار هستند.
Keywords:
Authors
محمدامین رشیدی
Master&#۰۳۹;s student of Islamic studies and business management, majoring in finance, Faculty of Islamic Studies and Management, Imam Sadiq University, Tehran, Iran
محمدمبین شفیعی ناطق
Master&#۰۳۹;s student of Islamic studies and business management, majoring in finance, Faculty of Islamic Studies and Management, Imam Sadiq University, Tehran, Iran
سروش شایگان نریمان
Master&#۰۳۹;s student in Islamic Studies and Business Management, Faculty of Islamic Studies and Management, Imam Sadiq University, Tehran, Iran.
مراجع و منابع این Paper:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :