سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

ژئو شیمی بیوتیت و آمفیبول به عنوان راهنمای اکتشافی کانه زایی اسکارنی مس_آهن در نفوذی پناهکوه،غرب یزد

Publish Year: 1391
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 790

This Paper With 8 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

PLATEAU01_021

Index date: 16 August 2013

ژئو شیمی بیوتیت و آمفیبول به عنوان راهنمای اکتشافی کانه زایی اسکارنی مس_آهن در نفوذی پناهکوه،غرب یزد abstract

نفوذ استوک گرانودیوریتی - کوارتزدیوریت به درون سازند اهکی - دلومیتی جمال منجر به شکل گیری اسکارن در منطقه پناهکوه گردیده است اسکارن ها درهمبری مستقیم توده های نفوذی درسنگهای کربناته تشکیل شدند سنگهای گرانیتی پناهکوه اساسا متاآلومینوس و کالکوآلکالن بوده و ویژگیهای گرانیتوئید نوع I را نشان میدهد فنوکریست های بیوتیت و آمفیبول فراوان ترین کانی ابدار درگرانیت پناهکوه هستند انالیز شیمیایی بیوتیت و امفیبول درسنگهای گرانیتی پناهکوه نشان داد که مقدار الومینیوم کل درآنها میتواند به عنوان یک نشانگر مفید برای تمایز بین سنگهای گرانیتی کانه زا و غیرکانه زا به کاررود براساس زمین فشارسنجهای بیوتیت و امفیبول به دست امده م یتوان تخمین زد که کانسار اسکارنی آهن - مس پناهکوه درفشار1تا2 کیلوبار مشابه دیگر کانسارهای اهن - مس یاکوگی ، کاماایشی و تانازاوا درژاپن قرارگرفته است بنابراین زمین فشارسنجهای بیوتیت و امیفیبول درسنگهای گرانیتی میتواند به عنوان یک ردیاب مفید دراکتشاف ذخایر اسکارنی وابسته به سنگهای گرانیتی موثر واقع گردد

ژئو شیمی بیوتیت و آمفیبول به عنوان راهنمای اکتشافی کانه زایی اسکارنی مس_آهن در نفوذی پناهکوه،غرب یزد Keywords:

ژئو شیمی بیوتیت و آمفیبول به عنوان راهنمای اکتشافی کانه زایی اسکارنی مس_آهن در نفوذی پناهکوه،غرب یزد authors

اعظم زاهدی

دانشجوی دکتری ژئوشیمی

محمد بومری

دانشیار گروه زمین شناسی،دانشگاه سیستان و بلوچستان

محمد علی مکی زاده

استادیار،دانشگاه اصفهان

سیده نارسیس خادمی

استادیار،دانشگاه اصفهان

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
Chappell, B.W., White, A.J.R., 1974. Two contrasting granite types, Pacific ...
Leake, B.E., Woolley, A.R., Arps, C.E.S., Birch, W. D., Gilbert, ...
Shafiei, B., Shahabpou, J., Haschke, M., 2008. Transition from Paleogene ...
Shimizu, M., Shimazaki, H., 1981. Application of the sphalerite geobarometer ...
Shimizu, M., 1986. A review of the sphalerite geobarometry. Mining ...
White, A.J.R, Chappel, B.W., 1983. Granitoid type & their distribution ...
Uchida, E., Endo, S., Makino, M., 2007. Relationship Between Solidification ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "ژئو شیمی بیوتیت و آمفیبول به عنوان راهنمای اکتشافی کانه زایی اسکارنی مس_آهن در نفوذی پناهکوه،غرب یزد" توسط اعظم زاهدی، دانشجوی دکتری ژئوشیمی؛ محمد بومری، دانشیار گروه زمین شناسی،دانشگاه سیستان و بلوچستان؛ محمد علی مکی زاده، استادیار،دانشگاه اصفهان؛ سیده نارسیس خادمی، استادیار،دانشگاه اصفهان نوشته شده و در سال 1391 پس از تایید کمیته علمی اولین همایش زمین شناسی فلات ایران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله اسکارن، بیوتیت، زمین فشارسنج، گرانیت هستند. این مقاله در تاریخ 25 مرداد 1392 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 790 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که نفوذ استوک گرانودیوریتی - کوارتزدیوریت به درون سازند اهکی - دلومیتی جمال منجر به شکل گیری اسکارن در منطقه پناهکوه گردیده است اسکارن ها درهمبری مستقیم توده های نفوذی درسنگهای کربناته تشکیل شدند سنگهای گرانیتی پناهکوه اساسا متاآلومینوس و کالکوآلکالن بوده و ویژگیهای گرانیتوئید نوع I را نشان میدهد فنوکریست های بیوتیت و آمفیبول فراوان ترین کانی ابدار درگرانیت پناهکوه ... . برای دانلود فایل کامل مقاله ژئو شیمی بیوتیت و آمفیبول به عنوان راهنمای اکتشافی کانه زایی اسکارنی مس_آهن در نفوذی پناهکوه،غرب یزد با 8 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.