سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

تخمین حجم بافت فعال در تحرک عمیق مغزی با استفاده از سه معیار ماتریس هسین و مقایسه آن با روش متداول میدان الکتریکی

Publish Year: 1403
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 45

This Paper With 10 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

ICNRTEE02_012

Index date: 25 September 2024

تخمین حجم بافت فعال در تحرک عمیق مغزی با استفاده از سه معیار ماتریس هسین و مقایسه آن با روش متداول میدان الکتریکی abstract

تحریک عمیق مغز بعنوان یک روش درمان تحریک عصبی برای انواع بیماری ناشی از اختلالات عصبی به کار گرفته می شود. روش استاندارد محاسبه حجم بافت فعال VTA از نظر محاسباتی هزینه بر است و برای کاربردهای سریع و رزومره کلینیکی مناسب نیست. بعلاوه نتایج دارای فرض سودار جهت مماس فیبر عصبی است. به منظور افزایش سرعت محاسبه VTA، معیار نرم میدان الکتریکی معرفی شده است. در این مقاله با توجه به معادلات انتشار پتانسیل عمل برای آکسون سه معیار فعال سازی معرفی گریده است. که شامل تابع فعال سازی در هر نقطه شبکه در جهت مماسی، تابع فعال کننده در هر نقطه شبکه در جهت فعال سازی حداکثری و حداکثر تابع فعال سازی در کل طول فیبر مماسی است حجم های بافت فعال به دست آمده با استفاده از هر معیار و دو مدل پیکره بندی الکترود از نظر شباهت با مدل آکسونی و معیار نرم میدان مقایسه شدند و مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفتند.

تخمین حجم بافت فعال در تحرک عمیق مغزی با استفاده از سه معیار ماتریس هسین و مقایسه آن با روش متداول میدان الکتریکی Keywords:

حدود تحریک عمیق مغزی , ماتریس هسین , میدان الکتریکی , حجم فعال

تخمین حجم بافت فعال در تحرک عمیق مغزی با استفاده از سه معیار ماتریس هسین و مقایسه آن با روش متداول میدان الکتریکی authors

روح اله قاسمی

دانشجوی گروه مهندسی پرشکی واحد علی آباد کتول دانشگاه ازاد اسلامی علی آباد کتول ایران

سیدمهدی باقری مفیدی

استادیار گروه مهندسی پزشکی واحد علی آباد کتول دانشگاه ازاد اسلامی علی آباد ایران

محمد کاظمی نژاد

استادیار گروه مهندسی پزشکی واحد علی آباد کتول دانشگاه ازاد اسلامی علی آباد ایران

مقاله فارسی "تخمین حجم بافت فعال در تحرک عمیق مغزی با استفاده از سه معیار ماتریس هسین و مقایسه آن با روش متداول میدان الکتریکی" توسط روح اله قاسمی، دانشجوی گروه مهندسی پرشکی واحد علی آباد کتول دانشگاه ازاد اسلامی علی آباد کتول ایران؛ سیدمهدی باقری مفیدی، استادیار گروه مهندسی پزشکی واحد علی آباد کتول دانشگاه ازاد اسلامی علی آباد ایران؛ محمد کاظمی نژاد، استادیار گروه مهندسی پزشکی واحد علی آباد کتول دانشگاه ازاد اسلامی علی آباد ایران نوشته شده و در سال 1403 پس از تایید کمیته علمی دومین کنفرانس بین المللی پژوهش ها و فناوری های نوین در مهندسی برق پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله حدود تحریک عمیق مغزی، ماتریس هسین، میدان الکتریکی، حجم فعال هستند. این مقاله در تاریخ 4 مهر 1403 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 45 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که تحریک عمیق مغز بعنوان یک روش درمان تحریک عصبی برای انواع بیماری ناشی از اختلالات عصبی به کار گرفته می شود. روش استاندارد محاسبه حجم بافت فعال VTA از نظر محاسباتی هزینه بر است و برای کاربردهای سریع و رزومره کلینیکی مناسب نیست. بعلاوه نتایج دارای فرض سودار جهت مماس فیبر عصبی است. به منظور افزایش سرعت محاسبه VTA، معیار ... . برای دانلود فایل کامل مقاله تخمین حجم بافت فعال در تحرک عمیق مغزی با استفاده از سه معیار ماتریس هسین و مقایسه آن با روش متداول میدان الکتریکی با 10 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.