سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

تعیین استراتژی های مدیریت دارایی و بدهی بر اساس تحلیل شکاف نقدینگی

Publish Year: 1390
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,612
این Paper فقط به صورت چکیده توسط دبیرخانه ارسال شده است و فایل کامل قابل دریافت نیست. برای یافتن Papers دارای فایل کامل، از بخش [جستجوی مقالات فارسی] اقدام فرمایید.

نسخه کامل این Paper ارائه نشده است و در دسترس نمی باشد

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

AIBS22_007

Index date: 3 September 2013

تعیین استراتژی های مدیریت دارایی و بدهی بر اساس تحلیل شکاف نقدینگی abstract

زندگی امروز در حالی ادامه می یابد که شرایط نااطمینانی بر کلیه امور سایه افکنده و فرآیند تصمیم گیری را به کلی متحول ساخته است. به منظور توازن میان دارایی های بانک با بدهی های آن و حفظ حاشیه سود، سنجش وضعیت دارایی های با بدهی ها و میزان عدم تطابق در سررسید، لازم و ضروری به نظر می رسد. با توجه به اینکه هر سال نرخ های سود سپرده ها و تسهیلات بانکی توسط بانک مرکزی تغییر می کند و رفتار گروه سپرده گذاران و تسهیلات گیرندگان را تحت تاثیر خود قرار میدهد، از این رو اندازه گیری و کنترل شکاف نقدینگی بانک بر اساس دوره های مختلف زمانی، ضمن تثبیت و یا افزایش سود عملیاتی، منجر به اتخاذ راهبردهای مناسب در برنامه ریزی و تصمیم گیری جریان وجوه خواهد شد. در این مقاله به اندازه گیری شکاف نقدینگی بانک سینا پرداخته شده که نتایج حاکی از وضعیت مناسب جریان های ورودی و خروجی نقدینگی بانک سینا در بازه های زمانی مختلف است. ضمن آنکه رابطه بین ریسک نقدینگی و سود عملیاتی مثبت ارزیابی شده است.

تعیین استراتژی های مدیریت دارایی و بدهی بر اساس تحلیل شکاف نقدینگی authors

مقاله فارسی "تعیین استراتژی های مدیریت دارایی و بدهی بر اساس تحلیل شکاف نقدینگی" توسط همتی نوشته شده و در سال 1390 پس از تایید کمیته علمی بیست و دومین همایش بانکداری اسلامی پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله هستند. این مقاله در تاریخ 12 شهریور 1392 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1612 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که زندگی امروز در حالی ادامه می یابد که شرایط نااطمینانی بر کلیه امور سایه افکنده و فرآیند تصمیم گیری را به کلی متحول ساخته است. به منظور توازن میان دارایی های بانک با بدهی های آن و حفظ حاشیه سود، سنجش وضعیت دارایی های با بدهی ها و میزان عدم تطابق در سررسید، لازم و ضروری به نظر می رسد. ... .