سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بررسی اندازه بهینه بانک از نظر اقتصادی (مطالعه موردی بانک سپه)

Publish Year: 1390
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,850
این Paper فقط به صورت چکیده توسط دبیرخانه ارسال شده است و فایل کامل قابل دریافت نیست. برای یافتن Papers دارای فایل کامل، از بخش [جستجوی مقالات فارسی] اقدام فرمایید.

نسخه کامل این Paper ارائه نشده است و در دسترس نمی باشد

این Paper در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

AIBS22_008

Index date: 3 September 2013

بررسی اندازه بهینه بانک از نظر اقتصادی (مطالعه موردی بانک سپه) abstract

بانک ها و موسسات مالی و اعتباری نقش بسیار مهمی در پیشرفت و توسعه اقتصادی هر کشور ایفا می کنند. در حال حاضر با توجه به تعداد در خور توجه بانک ها و موسسات مالی و اعتباری در کشور و همچنین با توجه به روند خصوصی سازی بانک ها ئ افزایش رقابت در عرصه بانکداری، توجه به مقیاس بهینه عملکرد بانک ها از اهمیت ویژه ای برخوردار شده است. مقوله سود آوری یک یاز عوامل مهم و اثر گذار در اعیین عملکرد بانک ها محسوب می شود و در این راستا اندازه مقیاس مناسب بانک با توجه به مجموعه ای از شاخص های مالی و غیر مالی (CAMEL) نقش بسیار مهمی در افزایش سود آوری بانک ایفا می کند. در این مقاله، ابتدا شاخض های ارزیابی عملکرد بانک ها و لزوم رعایت الزامات کمیته بال در تعیین اندازه بانک ها بررسی شده و در ادامه عملکرد بانک سپه با توجه به شاخص های رتبه بندی بنکر با بانک های داخلی و خارجی مورد مقایسه قرار گرفته است. در پایان با استفاده از تابع هزینه ترانسلوگ به محاسبه مقایس بانک در سال های 1390-1386 پرداخته شده است، که نتایج حاصل از تخمین تابع و محاسبه آن دلالت بر عدم صرفه به مقیاس بانک در برخی مقاطع زمانی دارد.

بررسی اندازه بهینه بانک از نظر اقتصادی (مطالعه موردی بانک سپه) Keywords:

بررسی اندازه بهینه بانک از نظر اقتصادی (مطالعه موردی بانک سپه) authors

مقاله فارسی "بررسی اندازه بهینه بانک از نظر اقتصادی (مطالعه موردی بانک سپه)" توسط پاشایی فام نوشته شده و در سال 1390 پس از تایید کمیته علمی بیست و دومین همایش بانکداری اسلامی پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله اندازه بانک، ارزیابی عملکرد بانک، صرفه به مقیاس، شاخص های CAMEL ، تابع هزینه ترانسلوگ هستند. این مقاله در تاریخ 12 شهریور 1392 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1850 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که بانک ها و موسسات مالی و اعتباری نقش بسیار مهمی در پیشرفت و توسعه اقتصادی هر کشور ایفا می کنند. در حال حاضر با توجه به تعداد در خور توجه بانک ها و موسسات مالی و اعتباری در کشور و همچنین با توجه به روند خصوصی سازی بانک ها ئ افزایش رقابت در عرصه بانکداری، توجه به مقیاس بهینه عملکرد ... . این مقاله در دسته بندی موضوعی بانک سپه طبقه بندی شده است.