سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

پر عیار سازی کان‌سنگ گارنت برمان به روش میز لرزان

Publish Year: 1384
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 890

This Paper With 7 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

GSI24_261

Index date: 5 September 2013

پر عیار سازی کان‌سنگ گارنت برمان به روش میز لرزان abstract

میز لرزان احتمالاً مؤثرترین نوع دستگاه ثقلی است که معمولاً در فرآوری گارنت از آن استفاده می‌شود لذا تصمیم گرفته شد که تفصیل این دستگاه به سوی در عیار سازی کان‌سنگ گارنت بزمان مطالعه گردد . کانی‌های اصلی این کان‌سنگ، گارنت از نوع گروسولار ، ولاستونیت و دیوسپید می‌باشند. اگر اولیه گارنت 47/73 در صد به دست آمد. در داخل دانه‌های گارنت ادخالهای کوچکی وجود دارند که این ارخالها بیشتر دیوپسید به مقدار کمتر ولاستونیت می‌باشد که ابعاد آن‌ها در حدود 50 - 30 میکرون می‌باشد و 30 - 10% دانه‌های گارنت را تشکیل داده‌اند. آزمایش‌های میز لرزان در دانه بندی دبی جریان و شیوه‌های مختلف انجام شد. بالاترین عیار گارنت در دانه بندی درشت (1٬700 - 600 میکرون) برابر 81/78 1در صد با بازیابی 2/1 در صد بود.

پر عیار سازی کان‌سنگ گارنت برمان به روش میز لرزان authors

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
گزارش طرح اکتشاف تفصیلی آندالوزیت و گارنت سیستان و بلوچستان، ...
طرح اکتشاف نیمه تفصیلی آندالوزیت-گارنت منطقه درگیابان، اداره کل معادن ...
رضایی، بهرام، تکنولوژی فرآوری مواد معدنی(پرعیارسا زی ثقلی)، انتشارات دانشگاه ...
نعمت اللهی، حسین، کانه آرایی، جلد اول، انتشارات دانشگاه تهران، ...
علیرضا رئیسی دکترای فرآوری مواد معدنی از انگستان، مدیر گروه ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "پر عیار سازی کان‌سنگ گارنت برمان به روش میز لرزان" توسط پورنگ شمسی؛ منوچهر اولیا زاده؛ محمد نوع پرست؛ احمد امینی نوشته شده و در سال 1384 پس از تایید کمیته علمی بیست و چهارمین گردهمایی علوم زمین پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله هستند. این مقاله در تاریخ 14 شهریور 1392 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 890 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که میز لرزان احتمالاً مؤثرترین نوع دستگاه ثقلی است که معمولاً در فرآوری گارنت از آن استفاده می‌شود لذا تصمیم گرفته شد که تفصیل این دستگاه به سوی در عیار سازی کان‌سنگ گارنت بزمان مطالعه گردد . کانی‌های اصلی این کان‌سنگ، گارنت از نوع گروسولار ، ولاستونیت و دیوسپید می‌باشند. اگر اولیه گارنت 47/73 در صد به دست آمد. در داخل ... . برای دانلود فایل کامل مقاله پر عیار سازی کان‌سنگ گارنت برمان به روش میز لرزان با 7 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.