سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بررسی میکروفاسیس و محیط رسوبی سازند تیرگان درنواحی مرکزی– شرقی کپه داغ

Publish Year: 1385
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 2,612

متن کامل این Paper منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل Paper (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دانلود نمایند.

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

CAGE02_026

Index date: 15 December 2006

بررسی میکروفاسیس و محیط رسوبی سازند تیرگان درنواحی مرکزی– شرقی کپه داغ abstract

حوضه کپه داغ در شمال شرق ایران واقع گرد یده که رسوب گذاری در آن در طول ژوراسیک تا ترشیاری ادامه داشته است . بر اثر تحرک جنبش های کیمیرین پسین بر روی سیلیسی کلاستیک های سازند شوریجه به ضخامت 980 مترآهکهای تیرگان گذاشته شده است. سازند تیرگان به سن بارمین – اپسین عمدتا از سنگ آهکهای ضخیم لایه تا توده ای االیتی زیستی تخریبی تشکیل شده که به فرم هم شیب بر روی سازند شوریجه و در زیرسازند سر چشمه قرار می گیرد. ضخامت تیرگان در برش الگو (روستای تیرگان) به 780 متر میرسد. جهت تعیین محیط رسوبی سازند تیر گان دو مقطع چینه شناسی از آن یکی برش قشقه واقع در جاده کلات به ضخامت 72 متر و دیگری برش شتر پا واقع در جاده فرعی چناران به ضخامت 83 متر مطالعه گردید از این مقاطع حدود 100 نمونه برداشت شد که از آنها 79 نمونه به منظور تهیه مقطع نازک انتخاب شدند. مطالعات آزمایشگاهی منجر به شناسایی 13 میکرو فاسیس کربناته گردید . که در محیط رمپ داخلی قرا رگرفته اند. مدل رسوبی منطقه با توجه به میکروفاسیسهای موجود پلاتفرم کربناته نوع رمپ تشخیص داده شد.

بررسی میکروفاسیس و محیط رسوبی سازند تیرگان درنواحی مرکزی– شرقی کپه داغ Keywords:

بررسی میکروفاسیس و محیط رسوبی سازند تیرگان درنواحی مرکزی– شرقی کپه داغ authors

علی اصغر آریایی

عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی ، گروه زمین شناسی ، واحد مشهد

محسن علامه

دانشجوی کارشناسی ارشد زمین شناسی ، دانشگاه آزاد اسلامی واحد مشهد

نفیسه هاشمیان

دانشجوی کارشناسی ارشد زمین شناسی ، دانشگاه آزاد اسلامی واحد مشهد

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
خسرو تهرانی خ(1365)شناخت رخساره های رسوبی در مقیاس میکروسکوپی- میکروفاسیس:انتشارات ...
سید امامی ک (1350)کرتاسه زیرین در ایران نشریه دانشکده فنی ...
Flugel _ E (2004)Microfacies of carbonate rocks ...
_ petrographic classification of limestone _ ...
Folk.R.L(1 962)Clas sification of carbonate rock. Am.Assoc petrol _ Geolo ...
-Bozorgnia.f. 1 9 64Mi crofacies of sediment of Iran ...
Flugel _ E (2004)Microfacies of carbonate rocks ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "بررسی میکروفاسیس و محیط رسوبی سازند تیرگان درنواحی مرکزی– شرقی کپه داغ" توسط علی اصغر آریایی، عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی ، گروه زمین شناسی ، واحد مشهد؛ محسن علامه، دانشجوی کارشناسی ارشد زمین شناسی ، دانشگاه آزاد اسلامی واحد مشهد؛ نفیسه هاشمیان، دانشجوی کارشناسی ارشد زمین شناسی ، دانشگاه آزاد اسلامی واحد مشهد نوشته شده و در سال 1385 پس از تایید کمیته علمی دومین همایش زمین شناسی کاربردی و محیط زیست پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله میکروفاسیس، کپه داغ، محیط رسوبی، سازند تیرگان هستند. این مقاله در تاریخ 24 آذر 1385 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 2612 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که حوضه کپه داغ در شمال شرق ایران واقع گرد یده که رسوب گذاری در آن در طول ژوراسیک تا ترشیاری ادامه داشته است . بر اثر تحرک جنبش های کیمیرین پسین بر روی سیلیسی کلاستیک های سازند شوریجه به ضخامت 980 مترآهکهای تیرگان گذاشته شده است. سازند تیرگان به سن بارمین – اپسین عمدتا از سنگ آهکهای ضخیم ... . برای دانلود فایل کامل مقاله بررسی میکروفاسیس و محیط رسوبی سازند تیرگان درنواحی مرکزی– شرقی کپه داغ با 4 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.