سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

سد زیرزمینی تکنولوژی جدید برای توسعه منابع آب زیر زمینی

Publish Year: 1385
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 7,906

This Paper With 7 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

CAGE02_045

Index date: 15 December 2006

سد زیرزمینی تکنولوژی جدید برای توسعه منابع آب زیر زمینی abstract

با توجه به روند رو به رشد بهره برداری و برداشت بی رویه از منابع آبهای زیرزمینی و افت شدید سفره های آب زیرزمینی در طی سالیان اخیر و با شروع بهره برداری از منابع آبی سازندهای سخت که سفره های آبرفتی دشت ها از آن ها تغذیه می شوند ، آینده آب در کشور ، مخصوصاً در دشت های مرکزی در مخاطره جدی قرار گرفته است . از آنجا که مهار آبهای زیرزمینی ( که حجم زیادی از آبهای شیرین کره زمین را به خود اختصاص می دهد ) از تکنولوژی پیچیده ای برخوردار است که علم آن در انحصار برخی از کشورهای خاص می باشد و به راحتی در اختیار کشورهای جهان سوم قرار نمی گیرد ، با توجه به مهم و حیاتی بودن این موضوع و بحرانی بودن اوضاع کنونی آب در کشور ، باید کوشید و به گونه ای عمل کرد که آبهای موجود کنترل شوند و از دسترس خارج نشوند و لذا یافتن تکنولوژی های جدید و تدابیر ویژه برای توسعه و بهبود منابع آب زیرزمینی ، باید در اولویت های اصلی قرار بگیرد . مقاله حاضر تلاشی در جهت معرفی و آشنایی با یکی از مؤثرترین فناوری سازه های آبی ، با عنوان سد زیرزمینی می باشد که این سد زیرزمینی می تواند براساس اهداف مختلف طراحی و مورد استفاده قرار گیرد که تغذیه مصنوعی و توسعه آبهای زیرزمینی از کاربردی ترین موارد آن است . در این مقاله که شامل بخشهای مختلف می باشد ابتدا به مکان یابی و شناسایی محلهای مناسب برای احداث سد های زیرزمینی پرداخته و در مرحله بعد موارد کاربرد سدهای زیرزمینی را بیان کرده و در بخش آخر در تکمیل بحث نخست ، معیارها و فاکتورهای شناسایی ، برای احداث سدهای زیرزمینی به صورت کلی و شماتیک ارائه می گردد .

سد زیرزمینی تکنولوژی جدید برای توسعه منابع آب زیر زمینی Keywords:

آب زیرزمینی _ تغذیه مصنوعی _ سد زیرزمینی

سد زیرزمینی تکنولوژی جدید برای توسعه منابع آب زیر زمینی authors

عین اله شفیعی

کارشناس ارشد عمران _ عضوء هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر

مسعود لشگری

دانشجو و عضوء انجمن علمی عمران دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
سد زیرزمینی (تهیه میتسوریوشیکاوا - ترجمه و تنظیم امور مطالعات ...
گزارش تغذیه مصنوعی با استفاده از سدهای زیرزمینی (تهیه دکتر ...
تغذیه مصنوعی سفره های آب زیرزمینی - تالیف اکبر عطارزاده ...
تغذیه مصنوعی سفره های آب زیرزمینی تالیف ژان پیر، لوسین ...
-wVV .hydrogeology .com 7 _ earths ience.com ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "سد زیرزمینی تکنولوژی جدید برای توسعه منابع آب زیر زمینی" توسط عین اله شفیعی، کارشناس ارشد عمران _ عضوء هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر؛ مسعود لشگری، دانشجو و عضوء انجمن علمی عمران دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر نوشته شده و در سال 1385 پس از تایید کمیته علمی دومین همایش زمین شناسی کاربردی و محیط زیست پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله آب زیرزمینی _ تغذیه مصنوعی _ سد زیرزمینی هستند. این مقاله در تاریخ 24 آذر 1385 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 7906 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که با توجه به روند رو به رشد بهره برداری و برداشت بی رویه از منابع آبهای زیرزمینی و افت شدید سفره های آب زیرزمینی در طی سالیان اخیر و با شروع بهره برداری از منابع آبی سازندهای سخت که سفره های آبرفتی دشت ها از آن ها تغذیه می شوند ، آینده آب در کشور ، مخصوصاً در دشت های ... . برای دانلود فایل کامل مقاله سد زیرزمینی تکنولوژی جدید برای توسعه منابع آب زیر زمینی با 7 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.