سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

معماری پایدار اقلیم و سنت در ماسوله

Publish Year: 1392
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 2,545

This Paper With 10 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

SAUD01_387

Index date: 16 September 2013

معماری پایدار اقلیم و سنت در ماسوله abstract

معماری سنتی ایران دارای پشتوانه ای قوی و پربارازجنبه های گوناگون پایداری هنروفرهنگ ایرانی است و خودسهم و ارزش ویژه ای را ازاین هنر و فرهنگ نشان میدهد بررسی ویژگیهای سنتی و توجه آن به خدمت برنامه ریزی طراحی و مردمی نمودن محیط زندگی امروز قرارگیرد نیازهای سکونتی مردم درشهرها و به خصوص شهرهیا سنتی امروزه به گونه ای مستقل و بدون شناسایی تاثیرات جانبی آن خصوصا برمیحط زیست براورده میگردد عدم توجه به بنیادهای پایداری معماری سنتی و اقلیم موثربرآن موجب گردیده پیکره اصلی شهرها نتوانسته نقش خودرا به خوبی انجام داده و اثارمخربی را دراجتماع و عملکرد مردم فراهم اورد باتوجه به اینکه پیشرفت تکنولوژی ضرورتی است که نمی توان ازآ« چشم پوشید ولی این عامل نبایستی ارزشهای ما را خصوصا درزمینه پایداری محیط زیست و روان جمعی جامعه دستخوش مخاطره نماید درهمین راستا می بایست راهکارهای فراموش شده درطراحی محیط مسکونی پایدارشناسایی شده و باتکنولوژی درامیخته و نتایج حاصله درطراحی های پایدار استفاده گردد دراین مقاله سعی می شود با مطالعهو مقایسه درمورد ویژگیهای معماری سنتی و توجه به اقلیم ازنظر پایداری و توجه به نکات مثبت وقابلت طبیق شیوه زندگی امروزی و بابهره گیری ازمزایای تکنولوژی و ترکیب آن با شرایط اقلیمی و سنتی منطقه درراستای توسعه معماری پایداری بکارگیری تکنولوژی چرخه طبیعت درایجاد اسایش ساکنین بازشناسی فرهنگ معماری و توجه به معماری بومی منطقه و سنت است

معماری پایدار اقلیم و سنت در ماسوله Keywords:

معماری پایدار/معماری سنتی/سنت و اقلیم/معماری ماسوله

معماری پایدار اقلیم و سنت در ماسوله authors

ایمان حریری

کارشناس ارشدمعماری

هدی میرمحمدرضایی

کارشناس ارشدمدیریت اجرایی

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
زمردیان، جعفر(1374) « کاربرد جغرافیای طبیعی در برنامه ریزی شهری ...
کسمائی، مرتضی . احمدی نژاد، محمد (1383)؛ « اقلیم و ...
محمدی، حسین (1385)؛ « آب وهواشناسی کاربردی »، دانشگاه تهران ...
جعفرپور، ابراهیم (1381)؛ « اقلیم شناسی »، دانشگاه تهران ...
علیجانی، بهلول . کاویانی، محمد رضا (1382) « مبانی آب ...
رجائی، عبدالحمید (1382)؛ « کاربرد جغرافیای طبیعی در برنامه ریزی ...
قبادیان، وحید . فیض مهدوی، محمد (1382)؛ « طراحی اقلیمی»، ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "معماری پایدار اقلیم و سنت در ماسوله" توسط ایمان حریری، کارشناس ارشدمعماری؛ هدی میرمحمدرضایی، کارشناس ارشدمدیریت اجرایی نوشته شده و در سال 1392 پس از تایید کمیته علمی همایش ملی معماری پایدار و توسعه شهری پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله معماری پایدار/معماری سنتی/سنت و اقلیم/معماری ماسوله هستند. این مقاله در تاریخ 25 شهریور 1392 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 2545 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که معماری سنتی ایران دارای پشتوانه ای قوی و پربارازجنبه های گوناگون پایداری هنروفرهنگ ایرانی است و خودسهم و ارزش ویژه ای را ازاین هنر و فرهنگ نشان میدهد بررسی ویژگیهای سنتی و توجه آن به خدمت برنامه ریزی طراحی و مردمی نمودن محیط زندگی امروز قرارگیرد نیازهای سکونتی مردم درشهرها و به خصوص شهرهیا سنتی امروزه به گونه ای مستقل ... . برای دانلود فایل کامل مقاله معماری پایدار اقلیم و سنت در ماسوله با 10 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.