سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

مدل تلفیقی ارزیابی و انتخاب فن اوری بر اساس استفاده از نظریات گروهی از صاحب نظران در فرایند تصمیم گیری چند معیاره

Publish Year: 1378
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,849

This Paper With 15 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

CIMRDC02_054

Index date: 21 December 2006

مدل تلفیقی ارزیابی و انتخاب فن اوری بر اساس استفاده از نظریات گروهی از صاحب نظران در فرایند تصمیم گیری چند معیاره abstract

انتخاب فن آوری مناسب در کشورهای در حال توسعه موضوعی است که در این مقاله مورد بحث قرار گرفتهاست. در این راستاف مدلی ریاضی جهت تعیین مناسب ترین فن آوری ارایه می شود. رویه پرداخته به مساله در این مقاله به این ترتیب است که ابتدا با بیان سطوح مختلف موضوع انتخاب فن آوری، این مساله شکافته شده و حوزه بررسی این مقاله مشخص می گردد. ضمن آن که به ناکار آمدی بعضی از روشهای ارزیابی فن آور، در بخش بعد اشاره می شود، در همین بخش مشخص می گردد که یکی از روش های مناسب ارزیابی فن آوری، روش ارزیابی تلفیقی معیارهای کمی و کیفی است که خود، متکی بر مدل ها و تکنیک های تصمیم گیری چند معیاره است. سپس با بیان معیارهای مطرح در ارزیابی فن آوری، به ماهیت چند معیاره بودن مساله اشاره می شود و در نهایت با توجه به ماهیت چند معیاره بودن تصمیم گیری و گروهی بودن آن در فرایند انتخاب فن آوری و نیز مشکلاتی چون فقدان اطلاعات کامل و به روز و کم تجربه بودن تصمیم گیران کشورهای در حال توسعه در درک مسائل محیطی و فن آوری – که بر ماهیت و توانایی در ک اهمیت عوامل و گزینه ها توسط آنان اثر می گذارد – مدلی متکی بر روش های تصمیم گیری چند معیاره ارایه می گرد که علاوه بر در نظر گرفتن نظریات گروهی از صاحب نظران، به حداقل اطلاعات از سوی آنان نیاز دارد.

مدل تلفیقی ارزیابی و انتخاب فن اوری بر اساس استفاده از نظریات گروهی از صاحب نظران در فرایند تصمیم گیری چند معیاره Keywords:

ارزیابی فنی آوری , تصمیم گیری با معیارهای چندگانه , کشورهای در حال توسعه , فن آوری مناسب , تصمیم گیری گروهی

مدل تلفیقی ارزیابی و انتخاب فن اوری بر اساس استفاده از نظریات گروهی از صاحب نظران در فرایند تصمیم گیری چند معیاره authors

علیرضا علی احمدی

عضو هیات علمی دانشگاه علم و صنعت ایران

امیرسامان خیرخواه

دانشجوی دکتری مهندسی صنایع دانشگاه علم و صنعت ایران

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
شریف، نواز، «مدیریت انتقال فن‌آوری و توسعه»، مترجم: رشید اصلانی، ...
علی احمدی، علیرضا، «مدل ریاضی بهینه‌سازی تلفیقی سیاست‌ها، استراتژی‌ها _ ...
ک. رامانتان، «انتخاب فن‌آوری»، ترجمه محمد زنجانی، سوسن جدی، نشریه ...
K. Farhang, "A New Approach to Time and Cost Modelling ...
W.D. COOK and L. M.SEIFORD "R&D Project Selection in a ...
C.L.HWANG and K.YOON, "Multiple Attribute Decision Making, Methods and Applications, ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "مدل تلفیقی ارزیابی و انتخاب فن اوری بر اساس استفاده از نظریات گروهی از صاحب نظران در فرایند تصمیم گیری چند معیاره" توسط علیرضا علی احمدی، عضو هیات علمی دانشگاه علم و صنعت ایران؛ امیرسامان خیرخواه، دانشجوی دکتری مهندسی صنایع دانشگاه علم و صنعت ایران نوشته شده و در سال 1378 پس از تایید کمیته علمی دومین همایش مراکز تحقیق و توسعه صنایع و معادن پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله ارزیابی فنی آوری ، تصمیم گیری با معیارهای چندگانه ، کشورهای در حال توسعه ، فن آوری مناسب ، تصمیم گیری گروهی هستند. این مقاله در تاریخ 30 آذر 1385 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1849 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که انتخاب فن آوری مناسب در کشورهای در حال توسعه موضوعی است که در این مقاله مورد بحث قرار گرفتهاست. در این راستاف مدلی ریاضی جهت تعیین مناسب ترین فن آوری ارایه می شود. رویه پرداخته به مساله در این مقاله به این ترتیب است که ابتدا با بیان سطوح مختلف موضوع انتخاب فن آوری، این مساله شکافته شده و حوزه ... . برای دانلود فایل کامل مقاله مدل تلفیقی ارزیابی و انتخاب فن اوری بر اساس استفاده از نظریات گروهی از صاحب نظران در فرایند تصمیم گیری چند معیاره با 15 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.