سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بررسی زمان ماند در افق توسعه کوتاه مدت و ارتباط آن با لایهبندی حرارتی مخزن سدمطالعه موردی مخزن سد دز

Publish Year: 1392
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,260

This Paper With 9 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

NCCE07_0875

Index date: 8 October 2013

بررسی زمان ماند در افق توسعه کوتاه مدت و ارتباط آن با لایهبندی حرارتی مخزن سدمطالعه موردی مخزن سد دز abstract

آبهای سطحی و مخازن سدها، به عنوان اصلیترین منبع تأمین نیازهای آب شرب و شیرین کشور به شمار میآیند. دو پارامتر مهم تأثیر گذار برکیفیت آب مخازن سدها زمان ماند هیدرولیکی و پدیده لایهبندی میباشد. زمان ماند متوسط آب در مخزن، مدت زمان بین ورود و خروج یکذره آب به مخزن است. این عامل تأثیر بسیار مهمی بر پدیدههای لیمنولوژیکی داخل مخزن شامل تغییرات در نرخ ماندگاری مواد و ایجاد لایهبندیحرارتی دارد. زمان ماند برابر نسبت حجم مخزن به دبی خروجی از مخزن بوده و بر حسب روز یا سال تعریف میشود. اگر تحت شرایط مطلوب ذخیره از نظر اختلاط طبیعی یا مصنوعی، نیاز پاییندست از آب با زمان ماند بیشتر وتحت شرایط نامطلوب حادث برای کیفیت آب مخزن، نیاز پاییندست از آب با زمان ماند کمتر تأمین شود، در این صورت میتوان، حدود احجام ذخیره با زمانهای ماند متفاوت را تعیین کرد. در این مقاله، ضمن بررسی ارتباط زمان ماند با پدیده لایهبندی حرارتی و ارائه روشهای مقابله با آن، زمان ماند ماهانه آب مخزن سد دز با لحاظ نیاز پایین دست در افق توسعه کوتاه مدت محاسبه و حدود احجام ذخیره تحت شرایط مطلوب و نامطلوب ذخیره تعیین میشود.

بررسی زمان ماند در افق توسعه کوتاه مدت و ارتباط آن با لایهبندی حرارتی مخزن سدمطالعه موردی مخزن سد دز Keywords:

لایه بندی حرارتی , زمان ماند , سد دز , افق توسعه کوتاه مدت

بررسی زمان ماند در افق توسعه کوتاه مدت و ارتباط آن با لایهبندی حرارتی مخزن سدمطالعه موردی مخزن سد دز authors

رسول شاهسون

تهران، فلکه چهارم تهرانپارس، بلوار وفادار شرقی، دانشگاه صنعت آب و برق شهید عباسپور

علی مریدی

تهران، فلکه چهارم تهرانپارس، بلوار وفادار شرقی، دانشگاه صنعت آب و برق شهید عباسپور

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
شرکت توسعه منابع آب ونیروی ایران و شرکت مهندسی مشاور ...
شرکت آب منطقه‌ای لرستان و سازمان آب و برق خوزستان، ...
قدیمی، س. و طالع فاضل، ا.، 1390، مطالع و بررسی ... [مقاله کنفرانسی]
Nordin R.N _ MCkEAN c.j.p. (1982)." A Review Of Lake ...
_ :Current Activities on Dam Japan Special Issue _ dam ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "بررسی زمان ماند در افق توسعه کوتاه مدت و ارتباط آن با لایهبندی حرارتی مخزن سدمطالعه موردی مخزن سد دز" توسط رسول شاهسون، تهران، فلکه چهارم تهرانپارس، بلوار وفادار شرقی، دانشگاه صنعت آب و برق شهید عباسپور؛ علی مریدی، تهران، فلکه چهارم تهرانپارس، بلوار وفادار شرقی، دانشگاه صنعت آب و برق شهید عباسپور نوشته شده و در سال 1392 پس از تایید کمیته علمی هفتمین کنگره ملی مهندسی عمران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله لایه بندی حرارتی، زمان ماند، سد دز، افق توسعه کوتاه مدت هستند. این مقاله در تاریخ 16 مهر 1392 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1260 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که آبهای سطحی و مخازن سدها، به عنوان اصلیترین منبع تأمین نیازهای آب شرب و شیرین کشور به شمار میآیند. دو پارامتر مهم تأثیر گذار برکیفیت آب مخازن سدها زمان ماند هیدرولیکی و پدیده لایهبندی میباشد. زمان ماند متوسط آب در مخزن، مدت زمان بین ورود و خروج یکذره آب به مخزن است. این عامل تأثیر بسیار مهمی بر پدیدههای لیمنولوژیکی ... . برای دانلود فایل کامل مقاله بررسی زمان ماند در افق توسعه کوتاه مدت و ارتباط آن با لایهبندی حرارتی مخزن سدمطالعه موردی مخزن سد دز با 9 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.