بررسی اثر پارامترهای ساختاری بر مقاومت به ضربه سرعت بالای چندلایه های الیافی- فلزی
Publish place: Modares Mechanical Engineering، Vol: 19، Issue: 6
Publish Year: 1398
Type: Journal paper
Language: Persian
View: 37
This Paper With 10 Page And PDF Format Ready To Download
- Certificate
- I'm the author of the paper
Export:
Document National Code:
JR_MME-19-6_022
Index date: 11 March 2025
بررسی اثر پارامترهای ساختاری بر مقاومت به ضربه سرعت بالای چندلایه های الیافی- فلزی abstract
در پژوهش های مختلف برتری چندلایه الیافی- فلزی نسبت به آلومینیوم و کامپوزیت تنها تحت بار ضربه ای با سرعت بالا به اثبات رسیده است. در پژوهش حاضر هدف اصلی بررسی ایده ای برای ارتقای مقاومت به ضربه چندلایه ای الیافی- فلزی تحت ضربه سرعت بالا با تحلیل عددی و آزمایش است. با توجه به وجود انواع مختلف مکانیزم های جذب انرژی جنبشی پرتابه توسط هدف، در این پژوهش بر یکی از آنها تمرکز شده و با اضافه کردن لایه لاستیک به منظور ایفاکردن نقش جاذب در چندلایه AL/GL/GL/AL به آلومینیوم اجازه خم شدن بیشتر داده می شود تا جذب انرژی جنبشی پرتابه بیشتر شود و انرژی نفوذ مخصوص افزایش یابد. مواد به کار برده شده در این پژوهش آلومینیوم ۲۰۲۴-T۳، پیش آغشته شیشه/اپوکسی با الیاف بافته شده و لاستیک نیتریل بوتادین است. کلیه آزمایش ها با دستگاه تفنگ گازی آزمایشگاه ضربه دانشگاه تربیت مدرس تهران و حل عددی با نرم افزار المان محدود ال اس داینا انجام شده است. با استفاده از نتایج حل عددی می توان خروجی هایی مانند تغییرات نیروی تماسی و تغییرات انرژی های مختلف در طول برخورد پرتابه به هدف را استخراج نمود که از نتایج حاصل از آزمایش به دست نمی آید. نتایج نشان می دهد با اضافه کردن لایه لاستیک به چندلایه، آلومینیوم می تواند بیشتر خم شود. بنابراین انرژی جنبشی بیشتری از پرتابه جذب شده و انرژی نفوذ مخصوص و سرعت حد بالستیک به طور محسوس و موثری افزایش می یابد.
بررسی اثر پارامترهای ساختاری بر مقاومت به ضربه سرعت بالای چندلایه های الیافی- فلزی Keywords:
Fber Metal Laminated , Perforation Resistances , Ballistic Velocity , چندلایه ای الیافی- فلزی , انرژی نفوذ مخصوص , سرعت حد بالستیک
بررسی اثر پارامترهای ساختاری بر مقاومت به ضربه سرعت بالای چندلایه های الیافی- فلزی authors
حمید خواجه ارزانی
Mechanical & Aerospace Engineering Department, Malek-e-Ashtar University of Technology, Isfahan, Iran
عبدالرضا کبیری عطاآبادی
Mechanical Engineering Department, Malek-e-Ashtar University of Technology, Isfahan, Iran
یوسف چپریان
Mechanical & Aerospace Engineering Department, Malek-e-Ashtar University of Technology, Isfahan, Iran
مراجع و منابع این Paper:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :