سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

فناوری بیوگاز گامی در راستای توسعه پایدار روستایی

Publish Year: 1392
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 812

This Paper With 9 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

SADHE02_379

Index date: 24 November 2013

فناوری بیوگاز گامی در راستای توسعه پایدار روستایی abstract

با توجه به این که 31/5درصد از جمعیت کشور در بخش روستایی ساکن است و همچنین نقش روستاها در رشد و توسعه کشوربه عنوان جوامع تولید کننده و با در نظر گرفتن این نکته که رسیدن به توسعه ملی بدون توسعه روستایی امکان پذیر نمی باشد،ضروری است که راهبردهای توسعه روستایی در ایران با توجه به تمامی پتانسیل های موجود در روستا به کارگرفته شود. بحران انرژی جهان امروز، منابع محدود سوخت های فسیلی، مسائل زیست محیطی و نگرانی های ناشی از مهاجرت روستائیان و رشد بی رویه شهر نشینی، بر لزوم تغییر نظام کنونی انرژی افزوده است. بدیهی است که نظام انرژی جایگزین باید مبتنی بر منابع انرژیتجدیدپذیر باشد. فناوری بیوگاز با فراهم آوردن بستری مناسب، از طریق توسعه اقتصادی، اجتماعی و زیست محیطی گامی به جلو در راستای توسعه پایدار روستایی است. ایران از جمله کشور هایی است که دارای منابع گسترده ای برای تولید بیوگاز می باشد، علی رغم داشتن این پتانسیل و فناوری نسبتاً ساده مولد و راکتور های بیوگاز، به علت بی اطلاعی مردم و حتی مسئولین از مزایایاین فناوری و دسترسی به منابع ارزان انرژی های فسیلی، به منابع انرژی تجدیدپذیر و سازگار با محیط زیست کمتر توجه شده است. انتظار می رود که با یک برنامه ریزی صحیح و حساب شده موانع موجود در توسعه این فناوری برداشته شود و بیوگاز جایگاه واقعی خود را در روستاهای ایران به دست آورد.

فناوری بیوگاز گامی در راستای توسعه پایدار روستایی Keywords:

فناوری بیوگاز گامی در راستای توسعه پایدار روستایی authors

سارا قبادی علی آبادی

دانشجوی کارشناسی ارشد ترویج و آموزش کشاورزی، دانشگاه تربیت مدرس

فرهاد خسروانی

دانشجوی کارشناسی ارشد ترویج و آموزش کشاورزی، دانشگاه تربیت مدرس

فضل اله عزیزپورفرد

دانشجوی کارشناسی ارشد ترویج و آموزش کشاورزی، دانشگاه تربیت مدرس

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
آستانی، سجاد (1389)؛ « بیوانرژی، مزایا و کارکردها»، _ نخستین ... [مقاله کنفرانسی]
بهبودی، هدا.، محمد قلی نیا، جواد و ادیب، سمیرا (1388)؛ ... [مقاله کنفرانسی]
بی نام (1390)؛ « بیوگاز، انرژی جانشین»، برزگر، سال سی ...
شیخ احمدی، امین و زرگر زاده، مجید (1386)؛ « بهره ...
محمدی، فرهاد (1378)؛ « استفاده از بیوگاز در روستاها و ...
یوسفی، مسعود (1391)؛« معرفی و کاربرد انرژی ارزان و پایدار ...
Sukkasi. Si, Chollacoop.N. (20 10). Challenges and considerations for planning ...
Akbulut, A.(20 12). Techno -economic analysis of electricity and heat ...
Kaygusuz .K. (2011). Energy services and energy poverty for sustainable ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "فناوری بیوگاز گامی در راستای توسعه پایدار روستایی" توسط سارا قبادی علی آبادی، دانشجوی کارشناسی ارشد ترویج و آموزش کشاورزی، دانشگاه تربیت مدرس؛ فرهاد خسروانی، دانشجوی کارشناسی ارشد ترویج و آموزش کشاورزی، دانشگاه تربیت مدرس؛ فضل اله عزیزپورفرد، دانشجوی کارشناسی ارشد ترویج و آموزش کشاورزی، دانشگاه تربیت مدرس نوشته شده و در سال 1392 پس از تایید کمیته علمی دومین همایش ملی توسعه پایدارکشاورزی ومحیط زیست سالم پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله انرژی های نو، انرژی قابل تجدید، توسعه روستایی، توسعه پایدار، سوخت زیستی، فناوری بیوگاز هستند. این مقاله در تاریخ 3 آذر 1392 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 812 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که با توجه به این که 31/5درصد از جمعیت کشور در بخش روستایی ساکن است و همچنین نقش روستاها در رشد و توسعه کشوربه عنوان جوامع تولید کننده و با در نظر گرفتن این نکته که رسیدن به توسعه ملی بدون توسعه روستایی امکان پذیر نمی باشد،ضروری است که راهبردهای توسعه روستایی در ایران با توجه به تمامی پتانسیل های موجود ... . برای دانلود فایل کامل مقاله فناوری بیوگاز گامی در راستای توسعه پایدار روستایی با 9 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.