طراحی و ساخت یک تجهیز پزشکی با استفاده از ادوات الکترونیک قدرت
This Preprint With 68 Page And PDF Format Ready To Download
- I'm the author of the paper
Export:
Document National Code:
Index date: 27 March 2025
طراحی و ساخت یک تجهیز پزشکی با استفاده از ادوات الکترونیک قدرت abstract
طراحی و ساخت یک تجهیز پزشکی با استفاده از ادوات الکترونیک قدرت Keywords:
طراحی و ساخت یک تجهیز پزشکی با استفاده از ادوات الکترونیک قدرت authors
دانشجو
مدیر گروه
مقدمه/پیشینه تحقیق
مقدمه:
احیای قلبی-ریوی مجموعه اقداماتی است که به منظور بازگرداندن حیات، پس از مرگ بالینی انجام میشود. این اقدامات مخصوصا اثر مفید خود را در بیمارانی که دچار مرگ ناگهانی شده اند، نشان داده است[1]. مرگ ناگهانی عبارت است ازمرگ طبیعی در کمتر از یک ساعت از شروع علائم حاد در فردی که ممکن است بیماری شناخته شده(در هرزمینه ای) داشته یا نداشته باشد.میزان بروز ایست قلبی خارج بیمارستانی و مرگ های ناشی از آن دربالغین پس از30 سالگی نسبت به قیل از آن شروع به افزایش نموده ودر سنین 45 تا 75 سالگی به اوج میرسد. [2-4].
از آنجاییکه در بسیاری از بیماری ها مخصوصا بیماریهای قلبی فوت به شکل ناگهانی رخ میدهد ، به جهت کاهش مرگ و میر ناشی از این بیماری ها، توجه به احیای قلبی-ریوی و عوامل تعیین کننده موفقیت آن همواره درمرکز توجه محققین قرار دارد[5]. موفقیت نهایی احیای قلبی خارج بیمارستانی از %4/1تا %33 گزارش میشود؛ این میزان موفقیت که عموما وابسته به فاصله تا مرکز درمانی و محدودیت های نیروی انسانی در حین اعزام به مرکز درمانی میباشد، در شهرهای بزرگ کمتر و در شهر های کوچک، بیشتر می باشد. [3, 6].
سامانه احیای قلبی خود کار برای اولین بار در سال 2003 و در شرکتی بنام لوکاس و در کشور سوئد ساخته شده است و در مطالعه پیش رو جایگزینی موتور سامانه مذکور با موتور خطی مورد تحقیق قرار گرفته است که ابتدا اصول اساسی و ساختار کلی موتورهای خطی تشریح میشود سپس معادلات و روابط اساسی حاکم بر موتور های خطی سنکرون با مغناطیس دائم (PMLSM) بدست می آید و نهایتا با شبیه سازی معادلات بدست آمده ، رفتار خروجی این نوع موتور بدست خواهد آمد.
روش ها
روش بررسی:
در این مطالعه کلیه موارد احیای قلبی داخل بیمارستانی در بیمارستان ولی عصر زنجان طی سال 1387مورد برسی قرار گرفته است و در نحوه عملکرد موتور به تحلیل رفتار دینامیکی و شبیه سازی آن اکتفا شده است.
نتایج
وجود تیم احیا در بیمارستان و استفاده ی هرچه سریع تر از آن، مهم ترین عامل افزایش کارایی احیا در داخل بیمارستان است در حالیکه استفاده از مونیتورینگ و بخش های ویژه در عمل باعث افزایش موفقیت نیستند چرا که این امر خیلی دیر و فقط برای بیماران مشرف به مرگ مورد استفاده قرار میگیرند، لذا کمکی به افزایش کارایی احیای قلبی نمی کنند لیکن اگر بتوان دوعامل دارای اهمیت که نیروی انسانی و زمان هستند را در یک تجهیز بصورت یکجا شبیه سازی کرد، می توان گفت: توانسته ایم قدم بزرگی در افزایش کارایی عمل CPR برداریم. همچنین از دیدگاه فنی، قابلیت حرکتی بدون ایجاد ضربه و تامین حداقل و حداکثر نیروی لازم توسط موتور جایگزین شده می تواند قابلیت اطمینان سامانه را تا حد قابل قبولی افزایش دهد
مراجع و منابع این Preprint: