سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

سنتز و مطالعه خواص چند فرویی نانو ذرات HoMnO٣و TbMnO٣

Publish Year: 1386
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,355

متن کامل این Paper منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل Paper (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دانلود نمایند.

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

IPC86_069

Index date: 10 January 2007

سنتز و مطالعه خواص چند فرویی نانو ذرات HoMnO٣و TbMnO٣ abstract

اخیرا منگنیتها به دلیل خواص چند فروییشان مورد توجه شایانی قرار گرفته اند . در این مقاله به سنتز شیمیایی دو نمونه از این مواددر مقیاس نانو و بررسی خواص چند فرویی آنان می پردازیم . د ر این پژوهش نانو ذرات TbMnO٣ و HoMnO٣ به روش همرسوبی تهیه شده اند . برای دستیابی به ذرات بلوری، این نمونه ها در دماهای بالاتر از 700 o C تکلیس شده اند . بستگی ثابت دی الکتریک به میدان مغناطیسی در نمونه ها مشاهده شد . خواص چند فرویی نمونه ها بستگی شدید به دمای تکلیس آنهادارد ورفتار نمونه تکلیس شده در دمای 800 o C به خوبی با رفتار توده ماده همخوانی دارد

سنتز و مطالعه خواص چند فرویی نانو ذرات HoMnO٣و TbMnO٣ authors

شرمین خرازی

گروه فیزیک، دانشکده علوم، دانشگاه شهید بهشتی ، اوین، تهران ، دانشکده

دارشان کوندالیا

دانشکده فیزیک، دانشگاه مریلند، امریکا

سورش گوساوی

دانشکده فیزیک، دانشگاه پونه، پونه، هند

سولابها کولکارنی

دانشکده فیزیک، دانشگاه مریلند، امریکا

مقاله فارسی "سنتز و مطالعه خواص چند فرویی نانو ذرات HoMnO٣و TbMnO٣" توسط شرمین خرازی، گروه فیزیک، دانشکده علوم، دانشگاه شهید بهشتی ، اوین، تهران ، دانشکده ؛ دارشان کوندالیا، دانشکده فیزیک، دانشگاه مریلند، امریکا؛ سورش گوساوی، دانشکده فیزیک، دانشگاه پونه، پونه، هند؛ سولابها کولکارنی، دانشکده فیزیک، دانشگاه مریلند، امریکا نوشته شده و در سال 1386 پس از تایید کمیته علمی کنفرانس فیزیک ایران 1386 پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله هستند. این مقاله در تاریخ 20 دی 1385 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1355 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که اخیرا منگنیتها به دلیل خواص چند فروییشان مورد توجه شایانی قرار گرفته اند . در این مقاله به سنتز شیمیایی دو نمونه از این مواددر مقیاس نانو و بررسی خواص چند فرویی آنان می پردازیم . د ر این پژوهش نانو ذرات TbMnO٣ و HoMnO٣ به روش همرسوبی تهیه شده اند . برای دستیابی به ذرات بلوری، این نمونه ها ... . برای دانلود فایل کامل مقاله سنتز و مطالعه خواص چند فرویی نانو ذرات HoMnO٣و TbMnO٣ با 4 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.