سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

الگوی شهرسازی اسلامی شهرهای افاقی و هندسه انفسی بناها

Publish Year: 1392
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,685

This Paper With 10 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

IZEH01_050

Index date: 19 December 2013

الگوی شهرسازی اسلامی شهرهای افاقی و هندسه انفسی بناها abstract

معماری اسلامی در آغاز پیدایش خود در ایران از اصول معماری ساسانیان و ایران وام گرفت و بلحاظ روند ومفهومی بودن مفاهیم اسلامی تنها لباس اسلام بر کالبد معماری پوشانده شد. اسلام بکرات انسان را دعوت به تفکر وتعقل در مسائل جهانبینی و دینی کرده است از این رو معماری اسلامی بصورت عمده معماری درونگر ا و بر پایه تفکر و تعقل استوار است و اصول معماری اسلامی در کالبد و فضا انسان را به سوی فضایی انفسی و کالبدی آفاقیرهنمون می کند. تقارن و درونگرایی و سلسله مراتب و استقلال فضا و ... معماری رابه سوی هندسه انفسی می برد که انسان را در درون فضا به تفکر و تعقل وا می دارد. تزئینات در معماری اسلامی بصورت انتزاعی وجود دارد و اصولطبیعت و کائنات را یله کرده است و بصورت کاملاً مفهومی نمود پیدا کرده. اصول معماری اسلامی در فضای شهریکاملاً آفاقی دارد و در گنبد ها و مناره ها و ... همه حرکت از کثرت به وحدت را نشان می دهد. از این رو معماری و شهرسازی اسلامی برای رسیدن به کمال معنوی و هندسه انفسی در فضاها و هندسه آفاقی در شهرها بر پایه اصولیبنیادی بنا شده است که برگرفته از مفاهیم قرآنی اسلامی است که از آن جمله اصل محوربندی فضایی و سلسله - مراتب و نمادپردازی محتوایی و.... را می توان نام برد.روش تحقیق این پروژه با توجه به ماهیت بحث توصیفی- تحلیلی و در بستر مطالعات کتابخانه ایست.

الگوی شهرسازی اسلامی شهرهای افاقی و هندسه انفسی بناها Keywords:

الگوی شهرسازی اسلامی شهرهای افاقی و هندسه انفسی بناها authors

شهراد پورمحمد

دانشجوی کارشناسی ارشدمعماری

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
آلن الکک، پال مورین، سو مک کلین، گراهام اسمیت، 1985، ...
اردلان، بختیار، 1380، حس وحدت، حمید شاهرخی، اصفهان، نشر خاک، ...
اصغر محمد مرادی، 1381، معرفی تعدادی از ابنیه سنتی معماری ...
افشار نادری، کامران، 374 1، همنشینی اضداد در معماری ایرانی، ...
پاپادوپلو، الکساند رر، 1368معماری اسلامی، حشمت جزنی، قم، نشر رجاء، ...
روماندو جورگولا، 1377، تحلیل اندیشه ها و دیدگاههای فلسفی، نشر ...
فوریاما ماسائو، 1380، تادائو اندو، مترجمین نشر خاک، تهران، خا ...
نوذری حسینعلی، 1379، پست مدرنیته و پست مدرنیسم، نقش جهان، ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "الگوی شهرسازی اسلامی شهرهای افاقی و هندسه انفسی بناها" توسط شهراد پورمحمد، دانشجوی کارشناسی ارشدمعماری نوشته شده و در سال 1392 پس از تایید کمیته علمی اولین همایش منطقه ای معماری پایدار و شهر سازی ایذه (خشت اول ) پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله شهرسازی اسلامی ، هندسه انفسی، شهرهای آفاقی،اصول معماری اسلامی هستند. این مقاله در تاریخ 28 آذر 1392 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1685 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که معماری اسلامی در آغاز پیدایش خود در ایران از اصول معماری ساسانیان و ایران وام گرفت و بلحاظ روند ومفهومی بودن مفاهیم اسلامی تنها لباس اسلام بر کالبد معماری پوشانده شد. اسلام بکرات انسان را دعوت به تفکر وتعقل در مسائل جهانبینی و دینی کرده است از این رو معماری اسلامی بصورت عمده معماری درونگر ا و بر پایه تفکر ... . برای دانلود فایل کامل مقاله الگوی شهرسازی اسلامی شهرهای افاقی و هندسه انفسی بناها با 10 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.