سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

احیای شهر خاموش جهت ارتقا فرهنگ پیاده روی

Publish Year: 1392
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,557

This Paper With 11 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

IZEH01_110

Index date: 19 December 2013

احیای شهر خاموش جهت ارتقا فرهنگ پیاده روی abstract

شهرها در ساعات شب باید به گونهای نورپردازی شوند که علاوه بر ایجاد آرامش، حسی از تکاپو و فعالیت را به شهروندان القا کنند. چرا که شهرها امروزه تنها نباید به عنوان یک محل فعالیت روزانه قلمداد شوند، بلکه اقتصاد شهری باید همیشهپویا و پر تحرک باشد. از این رو انتقال بخشی از فعالیت های روزانه به شب، علاوه بر کاهش ترافیک و ازدحام، میتواند شادابی و نشاط بیشتری را به شهروندان بدهد. اگر شهرها در ساعات مختلف برای جلب نظر افراد به خود جذابیتی نداشته باشند شهر حالت خاموشی به خود گرفته و خلوت میشود. از این رو با ایجاد عوامل جذاب، افراد و گروههای متنوعی را بهحضور در فضاهای شهری تشویق کرده و باعث افزایش تعاملات اجتماعی میشویم. نورپردازی نیز با توجه به این رویکرد از اهمیت ویژهای برخوردار است و میتواند به زندگی شبانه در شهرها کمک کند. بولوار آزادی زنجان یکی از مهمترینبولوارهای شهر زنجان است که علاوه بر دارا بودن خصوصیاتی چون نزدیکی به هسته تاریخی شهر، دارا بودن انبوهی از کاربریهای گوناگون و مهم بخصوص کارکردهای تجاری و خرده فروشیها و. . . ، محل شکل گیری خاطرات جمعیبسیاری از شهروندان بوده و دارای پتانسیلهای گوناگونی به صورت بالقوه برای جذب عابران پیاده است. بنابراین اعمالنورپردازی مناسب برای کارکردهای فعال در شب در مورد این محدوده، میتواند زمینه مناسبی جهت افزایش قابلیت پیاده مداری بوجود آورد. در این مقاله که به روش توصیفی تحلیلی بوده، نگارندگان در پی آن می باشند که با کوتاه کردن ساعات خاموشی شهر و نورپردازی مناسب کاربریهای مختلط، تشویقی بر حضور هر چه بیشترشهروندان شوند

احیای شهر خاموش جهت ارتقا فرهنگ پیاده روی Keywords:

احیای شهر خاموش جهت ارتقا فرهنگ پیاده روی authors

نازیلا خالدیان

دانش آموخته مقطع کارشناسی ارشد، دانشگاه آزاد اسلامی واحد زنجان، گروه کارشناسی ارشد طراحی شهری، زنجان، ایران.

مجید شهبازی

عضو هیات علمی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد زنجان، گروه کارشناسی ارشد معماری، زنجان، ایران.

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
چیتگرها، فائژه، 1391 خیابان ارم- تنها خیابان 24 ساعته شهر ...
کاشانی جو، خشایار، نقش حرکت پیاده و پیاده راهها در ...
قربانی نیا، آرزو، بهار 1391، "بررسی الگوهای برنامه ریزی کارکردهای ...
سامانی، قدسیه، بهار 1391، "راهبردهای طراحی و برنامه ریزی شهری ...
رضوان، محمد-خیری، عبدالله، خرداد 1389، "سیمای شبانه، ضرورت انطباق تصویر ...
علایی، رباب، 1390، شهردرشب با تاکید بر مفهوم خیابان و ...
Carmona, Matthew/ :Urban Design Reader"/ Architectural press/7007 ...
Gehl, Jan /Public Spaces and Public Life", City of Adelaide/7001 ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "احیای شهر خاموش جهت ارتقا فرهنگ پیاده روی" توسط نازیلا خالدیان، دانش آموخته مقطع کارشناسی ارشد، دانشگاه آزاد اسلامی واحد زنجان، گروه کارشناسی ارشد طراحی شهری، زنجان، ایران.؛ مجید شهبازی، عضو هیات علمی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد زنجان، گروه کارشناسی ارشد معماری، زنجان، ایران. نوشته شده و در سال 1392 پس از تایید کمیته علمی اولین همایش منطقه ای معماری پایدار و شهر سازی ایذه (خشت اول ) پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله شهر خاموش، نورپردازی، فعالیت 42 ساعته، پیاده، شهر زنجان هستند. این مقاله در تاریخ 28 آذر 1392 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1557 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که شهرها در ساعات شب باید به گونهای نورپردازی شوند که علاوه بر ایجاد آرامش، حسی از تکاپو و فعالیت را به شهروندان القا کنند. چرا که شهرها امروزه تنها نباید به عنوان یک محل فعالیت روزانه قلمداد شوند، بلکه اقتصاد شهری باید همیشهپویا و پر تحرک باشد. از این رو انتقال بخشی از فعالیت های روزانه به شب، علاوه بر ... . برای دانلود فایل کامل مقاله احیای شهر خاموش جهت ارتقا فرهنگ پیاده روی با 11 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.