سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بازخوانی نقشه شوادون درپدافندغیرعامل نمونه موردی شهردزفول

Publish Year: 1392
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 972

This Paper With 9 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

IZEH01_144

Index date: 19 December 2013

بازخوانی نقشه شوادون درپدافندغیرعامل نمونه موردی شهردزفول abstract

امروزه برای جبران صدمات انقلاب صنعتی برطبیعت بشرناگزیر به اقداماتی شده است که براصول توسعه پایدارمبتنی باشد معماران ایرانی جهت مقابله با وضعیت حادآب وهوایی مناطق مختلف اقلیم گرم و خشکو نیمه مرطوب باهدف سازگاری با طبیعت راه حلهای گوناگونی را بکاربرده اند چه بسا این راهکارهای خلاقانه که به فراموشی سپرده شده اند میتوانددرهنگام بروز هرگونه تهدید طبیعی و غیرطبیعی مانند جنگ مانند کاهش اسیب پذیری نیروی انسانی ساختمان ها تاسیسات تجهیزات اسنادو شریانهای حیاتی یک کشورگردد روش اصلی این تحقیق برداشت میداین ازشوادون مساکن موجود و پژوهش ازمطالعات کتابخانه ای و استفاده ازپایان نامه ها و مقاله های مربوط ومصاحبه با صاحبنظران است این روش ازشیوه های تحقیق تفسیری تاریخی است ابتدا با بررسی نقش شوادون و بررسی بخشهای مختلف آن به بیان یکی ازکارامدترین راه کارهای طراحی اقلیمی پرداخته و سپس با تشریح جزئیات شوادون و بیان ملاحظات پدافند غیرعامل درفضای معماری سعی درنشان رابطه معماری و پدافندغیرعامل به عنوانمجموعه ای پایدار و مقاوم درشرایط بحران دارد هدف ازاین مقاله توصیف ویژگیهای معماری پایداردزفول داشته که اعمال آنها جهت امنیت و حفاظت انسان دربرابر تهدیدات ضروری است

بازخوانی نقشه شوادون درپدافندغیرعامل نمونه موردی شهردزفول Keywords:

بازخوانی نقشه شوادون درپدافندغیرعامل نمونه موردی شهردزفول authors

فاطمه حکمت

کارشناس ارشدمعماری

رضا عزیززاده

کارشناس ارشد معماری، دانشگاه آزاد اسلامی واحد شوشتر- استادیار دانشگاه پیام نور اهواز

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
اهری، زهرا، و شهلا امینی جدید. 1371. الگوی ساخت مسکن ...
مشهودی، سهراب. 1374. بررسی تاریخی ایه مسکونی در بافت کهن ...
بینا، محسن. 1386.تجزیه و تحلیل اقلیمی شوادون ها در خانه ...
- صفایی، محمد مهدی. 1387. شوادان: معماری پایدار در شهر ...
- ربوبی، مصطفی، و فرنگیس رحیمی. 1353. شناخت شهر و ...
دیناروند، عبدالرحمن. 1389. شوادون. فصلنامه علمی- ترویجی معماری و شهر ...
امام(اهوازی)، سید محمد علی. 1382. تاریخ جغرافیایی دزفول. دزفول: دارالمومنین. ...
افشار سیستانی، ایرج. 1373. خوزستان و تمدن دیرینه آن. تهران: ...
قبادیان، وحید. 1384. بررسی اقلیمی ابنیه سنتی ایران. تهران: دانشگاه ...
صارمی، علی اکبر، و تقی راد مرد. 1375. ارزشهای پایدار ...
احمدی، محمد تقی و دیگران. 138.مبحث بیست و یکم پدافند ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "بازخوانی نقشه شوادون درپدافندغیرعامل نمونه موردی شهردزفول" توسط فاطمه حکمت، کارشناس ارشدمعماری؛ رضا عزیززاده، کارشناس ارشد معماری، دانشگاه آزاد اسلامی واحد شوشتر- استادیار دانشگاه پیام نور اهواز نوشته شده و در سال 1392 پس از تایید کمیته علمی اولین همایش منطقه ای معماری پایدار و شهر سازی ایذه (خشت اول ) پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله پدافندغیرعامل، اقلیم، شوادون، کت، تال، پایداری، دزفول هستند. این مقاله در تاریخ 28 آذر 1392 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 972 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که امروزه برای جبران صدمات انقلاب صنعتی برطبیعت بشرناگزیر به اقداماتی شده است که براصول توسعه پایدارمبتنی باشد معماران ایرانی جهت مقابله با وضعیت حادآب وهوایی مناطق مختلف اقلیم گرم و خشکو نیمه مرطوب باهدف سازگاری با طبیعت راه حلهای گوناگونی را بکاربرده اند چه بسا این راهکارهای خلاقانه که به فراموشی سپرده شده اند میتوانددرهنگام بروز هرگونه تهدید طبیعی و ... . برای دانلود فایل کامل مقاله بازخوانی نقشه شوادون درپدافندغیرعامل نمونه موردی شهردزفول با 9 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.