سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

تخمین مدول توده سنگ با استفاده از RMR بر اساس روش توسعه یافته RQD (مطالعه موردی: ساختگاه سد بختیاری)

Publish Year: 1390
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,641

This Paper With 11 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

ICEGE07_157

Index date: 19 January 2014

تخمین مدول توده سنگ با استفاده از RMR بر اساس روش توسعه یافته RQD (مطالعه موردی: ساختگاه سد بختیاری) abstract

در این پژوهش تأثیرات استفاده از روشهای توسعه یافته RQD بر سیستم طبقه بندی مهندسی توده سنگ نظیر RMR مورد ارزیابی قرار گرفته است. در این راستا روابط تجربی نیز برای تخمین مدول دگرشکلی توده سنگ ارائه شده است. محاسبه RQD محدودیت هایی نظیر وابستگی به جهت حفاری و عدم اطمینان از سلامت سنگ همراه است که باید با دقت بالایی به کار برده شود. در مقاله حاضر از نتایج حاصل از 11 آزمایش بارگذاری صفحهای PLT در ساختگاه سد بختیاری و مغزههای گمانه های حفاری شده در محل های انجام آزمایش PLT در گالریهای اکتشافی مورد بررسی قرار گرفته است. جهت تعیین RQD از روش درزه وزن داده شده WJD بر اساس زاویه درزهها با محور گمانه استفاده گردیده و سپس با استفاده از روابط پالمسترم 1982 و 2005 که برای تخمین غیر مستقیم RQD ارائه شده است، شاخص کیفی توده سنگ تعیین و در محاسبه RMR به کار گرفته شده است. در نهایت با استفاده از برنامه SPSS بین مدول دگرشکلی توده سنگ و RMR رابطه های خطی، توانی و سیگموئید برقرار گردید. نتایج نشان داد که ضر یب همبستگی بین RMR و مدول دگرشکلی توده سنگ در شرایطی که از روش توسعه یافته RQD در محاسبات RMR استفاده شده، نسبت به RMR حاصل از RQD سنتی و سایر روابط تجربی پیشنهادی توسط محققان، ارتباط بهتری برقرار میباشد.

تخمین مدول توده سنگ با استفاده از RMR بر اساس روش توسعه یافته RQD (مطالعه موردی: ساختگاه سد بختیاری) Keywords:

شاخص کیفی توده سنگ , مدول تغییر شکل پذ یری توده سنگ , درزه وزن داده شده WJD , RMR

تخمین مدول توده سنگ با استفاده از RMR بر اساس روش توسعه یافته RQD (مطالعه موردی: ساختگاه سد بختیاری) authors

میثم سلیمانی

دانشگاه اصفهان، دانشکده علوم، گروه زمین شناسی، اصفهان

رسول اجل لوئیان

دانشگاه اصفهان، دانشکده علوم، گروه زمین شناسی، اصفهان

محمد هفتانی

شرکت مهندسین مشاور اشتوکی پارس، تهران

ابوالفضل مهین راد

شرکت مهندسین مشاور پویری، تهران

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
Byung Sik Chun, Woong Ryul Ryu, Myung Sagong , Jong-Nam ...
Iran water and Power resources development company, (2009). (IWPC), ، ...
Iran Water and Power resources Development Company, (2009). (IWPC), _ ...
Kim, K. W. (1993) "Revaluation of geotechnical classifications of rock ...
Palmstrom, A. (1995) "RMI a rock maSS charac terization system ...
Palmstrim, A. (1982): The volumetric joint couunt _ a useful ...
Palmstrom, A. (1996) :"The Weighted joint density methods leads to ...
Palmstrom, A. and Singh, R. (2001) :"The deformation modulus of ...
Palmstrom, A. (2005)، Measurement of and correlations between block size ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "تخمین مدول توده سنگ با استفاده از RMR بر اساس روش توسعه یافته RQD (مطالعه موردی: ساختگاه سد بختیاری)" توسط میثم سلیمانی، دانشگاه اصفهان، دانشکده علوم، گروه زمین شناسی، اصفهان؛ رسول اجل لوئیان، دانشگاه اصفهان، دانشکده علوم، گروه زمین شناسی، اصفهان؛ محمد هفتانی، شرکت مهندسین مشاور اشتوکی پارس، تهران؛ ابوالفضل مهین راد، شرکت مهندسین مشاور پویری، تهران نوشته شده و در سال 1390 پس از تایید کمیته علمی هفتمین کنفرانس زمین شناسی مهندسی و محیط زیست ایران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله شاخص کیفی توده سنگ، مدول تغییر شکل پذ یری توده سنگ، درزه وزن داده شده WJD ،RMR هستند. این مقاله در تاریخ 29 دی 1392 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1641 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که در این پژوهش تأثیرات استفاده از روشهای توسعه یافته RQD بر سیستم طبقه بندی مهندسی توده سنگ نظیر RMR مورد ارزیابی قرار گرفته است. در این راستا روابط تجربی نیز برای تخمین مدول دگرشکلی توده سنگ ارائه شده است. محاسبه RQD محدودیت هایی نظیر وابستگی به جهت حفاری و عدم اطمینان از سلامت سنگ همراه است که باید با دقت ... . برای دانلود فایل کامل مقاله تخمین مدول توده سنگ با استفاده از RMR بر اساس روش توسعه یافته RQD (مطالعه موردی: ساختگاه سد بختیاری) با 11 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.