سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

تحلیل خطر لرزهای شهر دامغان به روش احتمالاتی

Publish Year: 1390
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 895

This Paper With 10 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

ICEGE07_229

Index date: 19 January 2014

تحلیل خطر لرزهای شهر دامغان به روش احتمالاتی abstract

در این مطالعه لرزهخیزی و تحلیل خطر لرزهای شهر دامغان به روش احتمالاتی مورد بررسی قرار گرفته است. جهت تحلیل خطر لرزهای این شهر، محدودهای به شعاع 150 کیلومتر با مرکزیت شهر دامغان در نظر گرفته شده است. با توجه به تراکم زمین لرزهها در این محدوده، 3 سرچشمه ناحیهای و 8 سرچشمه خطی مشخص شده است. در مطالعات میدانی صورت گرفته در منطقه، میتوان شواهدی از فعالیت کواترنری گسلها را مشاهده نمود. روش بررسی بدین گونه است که پس از جمع آوری دادههای لرزهای دستگاهی و زمین لرزههای تاریخی، این دادهها از لحاظ بزرگی یکسان سازی شدهاند. سپس با توجه به وجود عدم قطعیت در زمان و در نظر گرفتن مدل پوآسونی، پیش لرزهها و پس لرزهها طبق روش Gardner & knopoff حذف گردیدند. بررسی خطر زلزله برای شهر دامغان و دوره بازگشت زلزلههای با ابعاد مختلف متأثر از گسلهای منطقه و بیشینه شتاب افقی جنبش نیرومند زمین برای تمامی سرچشمهها و همچنین توان لرزهزایی هر سرچشمه لرزهای میباشد. در نهایت منحنیهای خطر برای هر کدام از سرچشمههای لرزهای و همچنین منحنی خطر نهایی گستره دامغان تهیه و برآورد شده است. بیشترین شتاب وارده به شهر دامغان، با دوره بازگشت 1000 ساله، برابر g 0/22 برآورد شده است.

تحلیل خطر لرزهای شهر دامغان به روش احتمالاتی Keywords:

تحلیل خطر لرزهای شهر دامغان به روش احتمالاتی authors

مهدی سعیدیان

دانشگاه صنعتی شاهرود، دانشکده علوم زمین، شاهرود

رمضان رمضانی اومالی

دانشگاه صنعتی شاهرود، دانشکده علوم زمین، شاهرود

سلمان فتحی هفشجانی

دانشگاه صنعتی شاهرود، دانشکده علوم زمین، شاهرود

اکبر نورافکن

دانشگاه صنعتی شاهرود، دانشکده علوم زمین، شاهرود

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
آقانباتی، سید علی، (1383). "زمین شناسی ایران" سازمان زمین شناسی ...
بربریان، مانوئل. (1374) " نخستین کاتالوگ زلزله و پدیده‌های طبیعی ...
پورکرمانی، محسن و آرین، مهران، (1376). "سایزموتکتونیک " مهندسین مشاور ...
حافظی مقدس، ناصر و غفوری، محمد، (1388). "زمین شناسی زیست ...
زارع، مهدی، (1388)." مبانی تحلیل خطر زمینلرزه" پژوهشگاه بین المللی ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "تحلیل خطر لرزهای شهر دامغان به روش احتمالاتی" توسط مهدی سعیدیان، دانشگاه صنعتی شاهرود، دانشکده علوم زمین، شاهرود؛ رمضان رمضانی اومالی، دانشگاه صنعتی شاهرود، دانشکده علوم زمین، شاهرود؛ سلمان فتحی هفشجانی، دانشگاه صنعتی شاهرود، دانشکده علوم زمین، شاهرود؛ اکبر نورافکن، دانشگاه صنعتی شاهرود، دانشکده علوم زمین، شاهرود نوشته شده و در سال 1390 پس از تایید کمیته علمی هفتمین کنفرانس زمین شناسی مهندسی و محیط زیست ایران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله دامغان، تحلیل خطر لرزهای، سرچشمه لرزهای هستند. این مقاله در تاریخ 29 دی 1392 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 895 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که در این مطالعه لرزهخیزی و تحلیل خطر لرزهای شهر دامغان به روش احتمالاتی مورد بررسی قرار گرفته است. جهت تحلیل خطر لرزهای این شهر، محدودهای به شعاع 150 کیلومتر با مرکزیت شهر دامغان در نظر گرفته شده است. با توجه به تراکم زمین لرزهها در این محدوده، 3 سرچشمه ناحیهای و 8 سرچشمه خطی مشخص شده است. در مطالعات میدانی ... . برای دانلود فایل کامل مقاله تحلیل خطر لرزهای شهر دامغان به روش احتمالاتی با 10 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.