سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

تعیین وضعیت بلوک دهی نهشته های سنگ تزیینی

Publish Year: 1386
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 2,156

This Paper With 9 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

STONE01_018

Index date: 13 January 2007

تعیین وضعیت بلوک دهی نهشته های سنگ تزیینی abstract

زمین شناس در طی مراحل پی جویی و ارزیابی اولیه کانسارهای سنگ تزیینی معیارهای زمین شناسی متعددی را بایستی در نظر گیرد.این معیارها به دو گروه تقسیم می شوند 1- معیارهای ظاهری(رنگ ، بافت و ..) 2- معیارهای تکنیکی (خاصیت شکنندگی ، خصوصیات فیزیکی ومکانیکی و ...). نهشته های سنگ تزیینی بایستی دارای وضعیت مناسبی از لحاظ فاصله داری درزه ها باشند. دربرخی موارد استخراج بلوکها با توجه به نحوه توزیع مناسب سیستم درزه ها در سنگ بستر صورت می گیرد. بنابراین نحوه توزیع مناسب فاصله داری می تواندشرایط بسیار مطلوبی را از نظر استخراج اقتصادی ایجاد نماید. اندازه گیری درزه ها در مراحل اولیه از رخنمونهای سطحی و در مراحل بعدی توسط ژئورادار و یا از روی مغزه های حفاری صورت می گیرد.بهترین حالت فاصله داری درزه ها با توجه به اهداف خاص مصرفی و نیز اندازه بلوکهای مورد نیاز برای ماشین آلات تعیین می شود. امروره اندازه بلوکهای مناسب جهت انجام عملیات برش و غیره بیش از 3 متر مکعب (8 تن)می باشد با اینحال بلوک های کوچکتر را می توان برای کاربردهای خاص مورد استفاده قرار داد. در این مقاله وضعیت بلوک دهی نهشته های سنگ تزیینی آذرشهر و خوی با توجه به سیستم درزه های طبیعی موجود در آنها مورد ارزیابی قرار گرفته است. نتیجه مطالعات نشان می دهد کانسار آذرشهر بلوک دهی مناسبی در مقایسه با کانسار خوی دارد.

تعیین وضعیت بلوک دهی نهشته های سنگ تزیینی Keywords:

تعیین وضعیت بلوک دهی نهشته های سنگ تزیینی authors

یوسف شرقی

دانشجوی دکترای رشته مهندسی اکتشاف معدن، دانشگاه صنعتی امیرکبیر

فیروز علی نیا

استادیار دانشکده مهندسی معدن، دانشگاه صنعتی امیرکبیر

میترا محمودی

کارشناس ارشد رشته مهندسی اکتشاف معدن،دانشگاه صنعتی سهند

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
یعقوب پور، عبدالمجید - علی نیا، فیروز"آشنایی مقدماتی باسنگهای تزئینی"، ...
نبیان، احمد - فرهادیان، محمدباقر - برادران، محمود و حمیدی ...
میترا محمودی، " ارائه الگوی بهینه اکتشاف سنگهای تزیینی نرم ...
O. Selonen a, H. Luodes b, C. Ehlers , "Exploration ...
Bradley _ Frederick 4Marble Quaring Technical And Commercial Manual? .Promorama, ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "تعیین وضعیت بلوک دهی نهشته های سنگ تزیینی" توسط یوسف شرقی، دانشجوی دکترای رشته مهندسی اکتشاف معدن، دانشگاه صنعتی امیرکبیر؛ فیروز علی نیا، استادیار دانشکده مهندسی معدن، دانشگاه صنعتی امیرکبیر؛ میترا محمودی، کارشناس ارشد رشته مهندسی اکتشاف معدن،دانشگاه صنعتی سهند نوشته شده و در سال 1386 پس از تایید کمیته علمی اولین همایش سراسری سنگهای ساختمانی و صنایع وابسته پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله سنگهای تزیینی ، درزه ، بلوک دهی هستند. این مقاله در تاریخ 23 دی 1385 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 2156 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که زمین شناس در طی مراحل پی جویی و ارزیابی اولیه کانسارهای سنگ تزیینی معیارهای زمین شناسی متعددی را بایستی در نظر گیرد.این معیارها به دو گروه تقسیم می شوند 1- معیارهای ظاهری(رنگ ، بافت و ..) 2- معیارهای تکنیکی (خاصیت شکنندگی ، خصوصیات فیزیکی ومکانیکی و ...). نهشته های سنگ تزیینی بایستی دارای وضعیت مناسبی از لحاظ فاصله ... . برای دانلود فایل کامل مقاله تعیین وضعیت بلوک دهی نهشته های سنگ تزیینی با 9 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.