طراحی مفهومی شناورهای بدون سرنشین به روش OMOE

Publish Year: 1392
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: Persian
View: 1,065

متن کامل این Paper منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل Paper (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.

  • Certificate
  • من نویسنده این مقاله هستم

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این Paper:

شناسه ملی سند علمی:

CMIS01_035

تاریخ نمایه سازی: 4 اسفند 1392

Abstract:

اندازه گیری شاخص اثربخشی (OMOE) یکی از مهمترین مراحل، در طراحی مفهومی شناورهای بدون سرنشین می باشد شاخص اثربخشی یک شناور، عددی است بین صفر و یک که نشان دهنده آن است که مشخصات شناور انتخاب شده تا چه اندازه به خواسته ی مشتری نزدیک است. به عبارتی این شاخص بیان کننده میزان تحقق خواسته های مشتری می باشد. این شاخص در کنار فاکتورهای مختلفی از جمله هزینه، کیفیت، زمان و ریسک قرار گرفته و در انتخاب محصول بهینه در فاز طراحی مفهومی نقش به سزایی دارد. علت این که در این مرحله OMOE محاسبه می شود این است که شاخص اثربخشی برای طرح های پیشنهادی مختلف با هم مقایسه گردیده و محصول بهینه قبل از انجام طراحی تکمیلی انتخاب گردد، به عبارتی، در مرحله طراحی مفهومی می توان به شناوری رسید که مشخصات و ویژگیهای آن به شناور موردنظر در طراحی تکمیلی نزدیک باشد لذا یکی از روش های نوین طراحی مفهومی در انتخاب بهترین شناور از بین اطلاعات آماری، روش OMOE می باشد در این روش، ابتدا پارامترهای مهم طراحی که به نوع شناور و خواسته مشتری بستگی دارد انتخاب شده و پس از آن برای هر کدام از پارامترها با توجه به اهمیت آن یک وزن مشخص اختصاص می یابد برای محاسبه شاخص اثربخشی نیاز به تشکیل مدل پیکره بندی محصول بوده که در این مدل پیشنهادی با بهره گیری از ایجاد ارتباط بین ماموریت، قابلیت عملیاتی و مشخصات فنی شناور مذکور با استفاده از نرم افزار Expert choice به وزن دهی این پارامترها پرداخته می شود.

Authors

محمدرضا مشیرفر

دانشجوی کارشناسی ارشد MBA دانشگاه صنعتی مالک اشتر

مهدی کرباسیان

دانشیار دانشکده صنایع دانشگاه صنعتی مالک اشتر

بیژن خیام باشی

استادیار دانشکده صنایع دانشگاه صنعتی مالک اشتر

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :