سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

اثر اندازه ذرات و دوره کمپوست‌شدن بر غلظت عناصر غذایی زائدات درخت خرما

Publish Year: 1392
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 665

متن کامل این Paper منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل Paper (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دانلود نمایند.

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

WASTEMANAGEMENT02_030

Index date: 14 March 2014

اثر اندازه ذرات و دوره کمپوست‌شدن بر غلظت عناصر غذایی زائدات درخت خرما abstract

برخی پسماند‌ها و زائدات کشاورزی پس از کمپوست‌شدن می‌توانند به عنوان یک محیط کشت مناسب، مواد مغذی برای گیاهان را فراهم نمایند. خرما یکی از محصولات عمده باغبانی ایران است که از زائدات این درخت می‌توان به عنوان بستر کشت استفاده نمود. هدف از این پژوهش بررسی اثر اندازه ذرات و دوره کمپوست‌شدن بر غلظت عناصر غذایی زائدات درخت خرما جهت استفاده به عنوان بستر کشت می‌باشد. زائدات درخت خرما توسط کمباین خرد و سپس به وسیله‌ی الک، در سه اندازه 5-0 ، 10-5 و 20-10 میلی‌متر تفکیک شد و سه دوره زمانی صفر، سه و شش‌ماه، جهت کمپوست‌شدن در نظر گرفته شد. اثرات متقابل اندازه ذرات و دوره کمپوست‌شدن بر نیتروژن، فسفر و پتاسیم کل در سطح 5 درصد معنی‌دار شد. بیشترین مقدار نیتروژن و فسفر کل در اندازه 20-10 میلی‌متر در زمان شش‌ماه و بیشترین میزان پتاسیم کل در اندازه 5-0 میلی‌متر در زمان شش‌ماه دیده شد.

اثر اندازه ذرات و دوره کمپوست‌شدن بر غلظت عناصر غذایی زائدات درخت خرما Keywords:

اثر اندازه ذرات و دوره کمپوست‌شدن بر غلظت عناصر غذایی زائدات درخت خرما authors

مینا مرتضوی

دانشگاه آزاد اسلامی واحد خوراسگان(اصفهان)، باشگاه پژوهشگران جوان، اصفهان، ایران

احمد محمدی قهساره

دانشگاه آزاد اسلامی واحد خوراسگان(اصفهان)، دانشکده کشاورزی، گروه خاکشناسی، اصفهان، ایران

محمود کلباسی

دانشگاه آزاد اسلامی واحد خوراسگان(اصفهان)، دانشکده کشاورزی، گروه خاکشناسی، اصفهان، ایران

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
Borji, H., Mohammad Ghehsareh, A., Jafarpour, M., "Effects of the ...
Golueke, CG., Press BROSWR, "Biological Reclamation of Solid wastes". Rodale ...
Levanon, D., Pluda, D., "Chemical, physical and biological criteria for ...
Mohammadi Ghehsareh, A., Borji, H., Jafarpour, M., "Effect of some ...
Barker, AV., Composition and uses of compost pp. 140-162. In: ...
Hoitink, HAJ., Stone, AG., Han, DY., " Suppression of plant ...
Hartz, TK., Costa, FJ., Schrader, WL, "Suitability of composted green ...
N'Dayegamiye, A., Royer, R., Audesse, P. "Nitrogen mineralization and availablility ...
Buchanan, M., Gliessman, SR., How compost fertilization affects soil nitrogen ...
Stentiford, El., Neto, TJP., " Simplified systems for refuse/sludge composts". ...
Grebus, ME., Watson, ME., Hoitink, HAJ., "Biological, chemical and physical ...
Bernal, MP., Alburquerque, JA, Mora, R." Composting of animal manures ...
Kala, DR., Rosenani, AB., Fauziah, CI., Thohirah, LA. , "Composting ...
Benito, M., Masaguer, A., Moliner, A., Antonio, R.D., "Chemical and ...
B _ _ _ _ _ _ R Keeney(Eds). Methods ...
Baharaddin, AS., Wakisaka, M., Shirai, Y., Abd-AZIZ, S., Rahman, AA., ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "اثر اندازه ذرات و دوره کمپوست‌شدن بر غلظت عناصر غذایی زائدات درخت خرما" توسط مینا مرتضوی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد خوراسگان(اصفهان)، باشگاه پژوهشگران جوان، اصفهان، ایران؛ احمد محمدی قهساره، دانشگاه آزاد اسلامی واحد خوراسگان(اصفهان)، دانشکده کشاورزی، گروه خاکشناسی، اصفهان، ایران؛ محمود کلباسی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد خوراسگان(اصفهان)، دانشکده کشاورزی، گروه خاکشناسی، اصفهان، ایران نوشته شده و در سال 1392 پس از تایید کمیته علمی دومین کنفرانس و نمایشگاه بین المللی مدیریت پسماند بازیافت و بیومس پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله زائدات درخت خرما، کمپوست‌شدن، اندازه ذرات، غلظت عناصر غذایی هستند. این مقاله در تاریخ 23 اسفند 1392 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 665 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که برخی پسماند‌ها و زائدات کشاورزی پس از کمپوست‌شدن می‌توانند به عنوان یک محیط کشت مناسب، مواد مغذی برای گیاهان را فراهم نمایند. خرما یکی از محصولات عمده باغبانی ایران است که از زائدات این درخت می‌توان به عنوان بستر کشت استفاده نمود. هدف از این پژوهش بررسی اثر اندازه ذرات و دوره کمپوست‌شدن بر غلظت عناصر غذایی زائدات درخت خرما ... . برای دانلود فایل کامل مقاله اثر اندازه ذرات و دوره کمپوست‌شدن بر غلظت عناصر غذایی زائدات درخت خرما با 4 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.